_Arti_ Napisano 16 Lipiec 2008 Share Napisano 16 Lipiec 2008 (edytowane) No więc... Aczkolwiek... Reasumując ;] Koncepcja: Gang telewizorów (4-5-6 sztuk ), od osiłków do śmigaczy 30-calowych, zepsutych w gniewie właścicieli. Gang zebrał się i połączył siły, teraz chcą zaatakować miejski "TV Land" i go zniszczyć w zemście. Scena: W świetle latarni owy gang, w tle wielki neon "TV Land" + budynek. Na razie bez szkiców, aczkolwiek jutro powinienem dać ogólny koncept sceny i postaci. Wprawdzie jeden Tele-Bot powstał, ale to było jak powstanie Atomówek ;] Myślę, że zostanie umieszczony w scenie jako "Kid" Gangsa. http://img440.imageshack.us/img440/179/telebocikin8.png - Gangsta Kid Życzę każdemu powodzenia w Bitwie, i niech wasze ramy wytrzymają ;] Edytowane 21 Lipiec 2008 przez _Arti_ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_Arti_ Napisano 17 Lipiec 2008 Autor Share Napisano 17 Lipiec 2008 Dalsze prace nad Gangsta Kid'em. http://img253.imageshack.us/img253/1047/telebocikax6.png Postaram się dziś zaprojektować pozostałych członków gangu ( na papierze oczywiście ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_Arti_ Napisano 17 Lipiec 2008 Autor Share Napisano 17 Lipiec 2008 No i po raz kolejny Gangsta Kid, poszedłem w ślady Rayman'a. W końcu w regulaminie nie było nic o łamaniu praw fizyki ;] Ale doczytałem o używaniu nazw komercyjnych ( chyba tak się nazywają ), więc przepraszam za użycie na początku Philips'a. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Destroyer Napisano 17 Lipiec 2008 Share Napisano 17 Lipiec 2008 fajne adidasy :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_Arti_ Napisano 18 Lipiec 2008 Autor Share Napisano 18 Lipiec 2008 Koncept ;] Myślę, że już finalny model. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ciacho191 Napisano 18 Lipiec 2008 Share Napisano 18 Lipiec 2008 a ja bym dodał jeszcze jakieś pierścionki i jakąś bandanę :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_Arti_ Napisano 18 Lipiec 2008 Autor Share Napisano 18 Lipiec 2008 (edytowane) Sygnecik Gangu, chyba ujdzie ;] PS ciacho191 - dzięki za pomysł z sygnetem ;] Edytowane 18 Lipiec 2008 przez _Arti_ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_Arti_ Napisano 18 Lipiec 2008 Autor Share Napisano 18 Lipiec 2008 Tu sygnet na palcu jednego z członków gangu ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 19 Lipiec 2008 Share Napisano 19 Lipiec 2008 Tylko ekran taki...foliowy. Całkiem fajnie. Czekam na resztę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_Arti_ Napisano 19 Lipiec 2008 Autor Share Napisano 19 Lipiec 2008 Budynek TV Land'u. Chyba ze szkłem coś nie teges, nie sądzicie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ciacho191 Napisano 19 Lipiec 2008 Share Napisano 19 Lipiec 2008 tak było by w środku jak w piekle :P zbyt jest niebieski :] ps. ty też się odzywaj w moim topicu :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_Arti_ Napisano 19 Lipiec 2008 Autor Share Napisano 19 Lipiec 2008 Jako iż scena jest dziejąca się w nocy, więc pokazuję wstępne oświetlenie budynku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_Arti_ Napisano 20 Lipiec 2008 Autor Share Napisano 20 Lipiec 2008 Drugi członek gangu, oczywiście sygnecik będzie miał na jednym z kabelków. Myślę, że, ogólnie zastąpię ten zawilec dużych, złotych kabli, na taką rękę jak u ~Lucas'a, ale pierw muszę go spytać o zgodę ;] Lub jak u pierwszego bocika, Raymanowskie łapki ;] Trochę fantasy, zamiast bejsbola. Co Wy na to? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ciacho191 Napisano 20 Lipiec 2008 Share Napisano 20 Lipiec 2008 fajne tylko troszkę mógłbyś podrasować te kulki (w psie rozmazać ;) ) i tak się zastanawiam co on taki jasny w środku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_Arti_ Napisano 21 Lipiec 2008 Autor Share Napisano 21 Lipiec 2008 Dalsze prace nad Gangsta Big'iem. A i studio się zmieniło ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi