WilL Napisano 18 Lipiec 2008 Share Napisano 18 Lipiec 2008 Witam, mam pewien problem. Nie wiem jak przekonwertwac model z Blendera do 3d studio maxa, jest mi to bardzo potrzebne ale 3ds takiego formatu nie czyta. I tutaj moje pytanie czy jest jakis plugin, skrypt pozwalający na taka operacje ?? Z góry dziękuje za odpowiedzi i pozdrawiam :) PS: Mam nadzieje że temat założyłem w dobrym miejscu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grendel Napisano 18 Lipiec 2008 Share Napisano 18 Lipiec 2008 Zapisz (czy tam eksportuj) jako *obj albo *3ds. Te formaty max czyta. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Meri Napisano 18 Lipiec 2008 Share Napisano 18 Lipiec 2008 http://www.blender.org/download/python-scripts/import-export/ Tutaj jest sporo skryptów obsługujących export i import pod blenderem. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
streaker Napisano 18 Lipiec 2008 Share Napisano 18 Lipiec 2008 Jak tylko model to .obj'tem najprościej. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilL Napisano 19 Lipiec 2008 Autor Share Napisano 19 Lipiec 2008 Dziękuje wszystkim za pomoc :) Myśle że temat można zamknąć :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi