Kolin101 Napisano 22 Lipiec 2008 Share Napisano 22 Lipiec 2008 Witam. Robię ocean z tego poradnika: http://www.max3d.pl/tut.php?id=240 Gdyż jest on w wersji 2,5 (czy cos takiego) i ma inne funkcje. Więc gdy dochodzę do pierwszego zdjęcia jest tam kolor o nazwie "filter" ale w maxie którego ja mam czyli 2009 takiego czegoś nie ma więc gdzie mogę ten kolor znaleźć albo prosił bym o jakis inny poradnik (na max'ie 2009 bądź 2008 ) jak zrobić materiał oceanu/wody/morza. Szukałem tego koloru około 30 min i nic. Szukałem go w materiałach standardowych czyli tak jak pisze w tutku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mafida Napisano 22 Lipiec 2008 Share Napisano 22 Lipiec 2008 Jest,jest tylko w extended parameters.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kolin101 Napisano 23 Lipiec 2008 Autor Share Napisano 23 Lipiec 2008 thx ... (już jest 10 znaków ;-p) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi