krystianm1 Napisano 23 Lipiec 2008 Share Napisano 23 Lipiec 2008 Yo, homies, startuje pierwszy raz w 3d-battle i mam zamiar pokazać co potrafię [no comment.. xD]. Now iec nie jestem specem w grafice 3d ale mam zamiar wziać udział w tej bitwie. Zamierzam zrobić coś takiego: W jednostce wojskowej, jak codzień żołnierze mieli stać na warcie. Jednak tego dnia nie działo sie nic ciekawego, i nie było wyżej postawionych osób w jednostce, więc żołnierze to wykorzystali i zamierzali oglądnąć ciekawy film akcji na telewizorze w budynku. Jednak podczas oglądania filmu zepsuł się TV, a ze na ścianie wisiały karabinki automatyczne kałasznikowa i żołnierze wpadli w złość, to nie trzeba tłumaczyć co stało się potem :) Po opróżnieniu magazynków żołnierze ulotnili się z pomieszczenia i poszli na wartę. Zobaczymy co z tego wyjdzie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafik Napisano 23 Lipiec 2008 Share Napisano 23 Lipiec 2008 Ciekawy pomysł, mam nadzieję że dociągniesz go do końca, i będzie to wyglądać na prawdę dobrze :) Powodzenia :D Zamierzam walczyć z tobą o przedostatnie miejsce :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiś90 Napisano 23 Lipiec 2008 Share Napisano 23 Lipiec 2008 Pomysł fajny, ale raczej nie realny :) Powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krystianm1 Napisano 23 Lipiec 2008 Autor Share Napisano 23 Lipiec 2008 I co z tego ze nie realny, zawsze mozna poruszyć wyobrażnie. W maxie moze zdarzyć się wszystko m.in to co ja mam zamiar zrobic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafik Napisano 24 Lipiec 2008 Share Napisano 24 Lipiec 2008 Krystian ma racje, w 3D max można wszystko, nawet takie zwariowane pomysły xD Pomysł fajny, ale raczej nie realny :) Powodzenia. Czy ja wiem czy nierealny? - Jak byś się poczuł gdyby ci wysiadł TV podczas oglądania [ ulubionego programu ] / [ serialu ] / [ meczy piłki nożnej ] / lub po prostu [ programu / DVD erotycznego ]. Ja bym mógł zareagować podobnie, gdyby nie było nikogo kto by mógł usłyszeć strzały i gdybym miał AK 47 xD I zgadzam się z kolegą, powodzenia :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Levus Napisano 24 Lipiec 2008 Share Napisano 24 Lipiec 2008 Z tą nierealnością chodziło chyba o to, że niektórych zajawek nie da się przedstawić za pomocą scen statycznych. Pytanie co pokażesz na obrazku. Ostrzelany pokój z TV, ale nikt nie będzie wiedział dlaczego. A może o to by mogło właśnie chodzić:) Ewentulanie zestaw obrazków, ale to masa roboty.. pozdrawiam i powodzenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafik Napisano 24 Lipiec 2008 Share Napisano 24 Lipiec 2008 Krystian Nie widzę u ciebie Rendera ani jednego, może w końcu dasz nam coś do oglądania, zaspokajania żądzy oglądania :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krystianm1 Napisano 25 Lipiec 2008 Autor Share Napisano 25 Lipiec 2008 JA robię powoli i dokładnie w przeciwieństwie do ciebie, więc render dam później jak skończę całkowicie jeden model. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiś90 Napisano 25 Lipiec 2008 Share Napisano 25 Lipiec 2008 krystianm1, to dobrze że robisz powoli i dokładnie, ale Fafik tylko grzecznie zasugerował, więc te "w przeciwieństwie do ciebie", było trochę nie na miejscu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JmTm00 Napisano 25 Lipiec 2008 Share Napisano 25 Lipiec 2008 hm, czyli bedzie pokoik z rozwalonym TV, skoro żołnierze poszli na warte :D no spoko, powodzenia zatem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krystianm1 Napisano 25 Lipiec 2008 Autor Share Napisano 25 Lipiec 2008 (edytowane) hm, czyli bedzie pokoik z rozwalonym TV, skoro żołnierze poszli na warte :D no spoko, powodzenia zatem Nie, bedzie pokoik z rozwalonym TV, bo żołnierze użyli automatów :D. Sory ale nie mogłem wymysleć ambitniejszej historyjki xD EDIT:// Na dowód że coś robię: Muszę jeszcze duzo czasu poświęcić na materiały. Z Kałaszem powinno pójść szybciej :) Edytowane 25 Lipiec 2008 przez krystianm1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafik Napisano 25 Lipiec 2008 Share Napisano 25 Lipiec 2008 Oj Krystian dał byś chociaż lekkiego chamfera na boki tego "Boxa" :D Krawędzie nie wyglądają zbyt ślicznie, daj chamfera i później AutoSmoth na około 25 - 30, powinno być dobrze... i jeszcze ten tył TV możesz zrobić trochę mniejszy od pierwszego planu, to nada temu telewizorowi trochę lepszego wyglądu, przynajmniej ja tak sądzę :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi