Skocz do zawartości

jak włączyc pasek PolyTools?

farelek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 4
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Popular Days

Top Posters In This Topic

obawiam sie ze sam musisz sobie skonfigurowac taki pasek, to co znalazłes to tylko ikony.

robisz tak:

-> customize/customize user interface -> zakładka toolbar, po prawej masz opcje "new" która tworzy nowy pasek, wybierasz sobie nazwe i "ok" pasek pojawi sie, po lewej w zakładce toolbars masz dostepne opcje do jakich mozesz sobie przypisac przyciski, tytaj naprzykład wybierasz grupe "editable poly" i przeciagasz sobie co chce do nowo utworzonego paska, domyslnie pokaza ci sie przyciski z tekstem, zmieniasz to klikajac prawym na przycis i "edit butto appearance" , zaznaczasz "image buton" i wybierasz sobie ikonke, to które znalazłes znajdziesz pod nazwą poly tools.

Czyli te ikonki nie są domyślnie przypisane do żadnych funkcji? Poprzednio próbowałem znaleźć te przyciski po ikonach ale nigdzie ich nie mogłem znaleźć, stąd moje pytanie.

Może te ikonki były wykorzystywane w TabPanel'u?

W każdym razie dzięki za instrukcję jak podmienić ikonkę. Zrobię taki pasek i wrzucę tu plik ui z nim.

P.S.

Czy może ktoś rozszyfrować co oznaczają poszczególne obrazki na tych ikonkach? Co do niektórych nie jestem pewien.

Dzięki

Edytowane przez farelek