Napisano 5 Sierpień 200816 l Zestaw prac które wykonuje w photoshopie, nie wiem czy są dobre, bardzo proszę o opinię co należy poprawić co jest złe a co jest okropne. Jeśli pracę będą na tyle dobre w opiniach to będę bardzo wdzięczny. Edytowane 5 Sierpień 200816 l przez mandragora
Napisano 5 Sierpień 200816 l Autor Musiałem się uporac z wieloma przeciwnościami natury internetu. Tutaj druga pracka wykonana jakiś czas temu nie wiem co o niej myśleć, proszę o opinię. Edytowane 5 Sierpień 200816 l przez mandragora
Napisano 5 Sierpień 200816 l Szczera i oczywista prawda jest taka, ze ta praca dobrze wroży ;) Wrzuc wiecej :) Proponuje link do jpg dawac miedzy tagi "img", zawsze wiecej i latwiej sie komentuje jak widac duzy obrazek bezposrednio w wątku.
Napisano 5 Sierpień 200816 l Jeśli pracę będą na tyle dobre w opiniach to będę bardzo wdzięczny. Jak widać, w opiniach są bardzo dobre, ale w "nie-opiniach" są takie przeciętne. ćwicz więcej to będą lepsze :P
Napisano 5 Sierpień 200816 l Dopiero teraz widze druga prace. Nie do konca spelnila oczekiwan po pierwszej ;) W pierwszej czuc materie, jest zroznicowana "kreska", jest kontrast chudy-gruby czy kontrast postrzepiony-gladki (obrys postaci). W drugiej pracy materia nieznanego pochodzenia, konstrukcja twarzy raczej niedopracowana i plasko wyszlo przez to. oko bardzo schematycznie potraktowane.
Napisano 6 Sierpień 200816 l Autor Jakby nie patrzeć to są pierwsze lepsze prace jakie wykonałem i jakos wyglądają. Jeszcze chciałem się spytac czy mógłbym umieścic tutaj też tekstury ( żadnego materiału referencyjnego, tylko czysta biała warstwa i co z nią się dało zrobić ). Kolejny kocept mam nadzieję dzis wykonac tak by nie bylo tutaj tak pusciutko.
Napisano 6 Sierpień 200816 l Jeśli uważasz, że jest warta pokazania, to czemu nie :D btw skoro uważasz, że to są pierwsze Twoje "lepsze" prace, to czemu miałyby nie wyglądać "jakoś" :P Gdy leżą podstawy, możesz i 100 takich zrobić a dalej efekt będzie słaby, nie od tej co trzeba strony podchodzisz. Tyle mojego zdania. Pozdrawiam.
Napisano 16 Sierpień 200816 l Autor Moje chore wizje przelałem na obraz i wyszło coś takiego. Potworek taki miał być, prawdziwy dziwoląg. Układy mięśniowe i kostne nie pasujące do przyjętego ogółu. Trochę cieniowania dobrego brakuje.
Napisano 16 Sierpień 200816 l Rączka super, dalej za ciemno, daruj sobie czerń, dodaj jakiś kolor dodatkowy, uzupełniający, bardziej zaznacz jego gębę, pracka może być fajna :D
Napisano 16 Sierpień 200816 l Autor Poprawka, następny nie będzie w takich klimatach lecz coś bardziej wesołego i spróbuję nowej techniki ponieważ za mało jest ostrości i wyraźistości w pracach.