mandragora Napisano 5 Sierpień 2008 Share Napisano 5 Sierpień 2008 (edytowane) Zestaw prac które wykonuje w photoshopie, nie wiem czy są dobre, bardzo proszę o opinię co należy poprawić co jest złe a co jest okropne. Jeśli pracę będą na tyle dobre w opiniach to będę bardzo wdzięczny. Edytowane 5 Sierpień 2008 przez mandragora Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lisu Napisano 5 Sierpień 2008 Share Napisano 5 Sierpień 2008 Nic nie widać.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandragora Napisano 5 Sierpień 2008 Autor Share Napisano 5 Sierpień 2008 (edytowane) Musiałem się uporac z wieloma przeciwnościami natury internetu. Tutaj druga pracka wykonana jakiś czas temu nie wiem co o niej myśleć, proszę o opinię. Edytowane 5 Sierpień 2008 przez mandragora Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 5 Sierpień 2008 Share Napisano 5 Sierpień 2008 Szczera i oczywista prawda jest taka, ze ta praca dobrze wroży ;) Wrzuc wiecej :) Proponuje link do jpg dawac miedzy tagi "img", zawsze wiecej i latwiej sie komentuje jak widac duzy obrazek bezposrednio w wątku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aspenboy Napisano 5 Sierpień 2008 Share Napisano 5 Sierpień 2008 Za leandrem - dawaj więcej :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prrrszalony Napisano 5 Sierpień 2008 Share Napisano 5 Sierpień 2008 Jeśli pracę będą na tyle dobre w opiniach to będę bardzo wdzięczny. Jak widać, w opiniach są bardzo dobre, ale w "nie-opiniach" są takie przeciętne. ćwicz więcej to będą lepsze :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 5 Sierpień 2008 Share Napisano 5 Sierpień 2008 Dopiero teraz widze druga prace. Nie do konca spelnila oczekiwan po pierwszej ;) W pierwszej czuc materie, jest zroznicowana "kreska", jest kontrast chudy-gruby czy kontrast postrzepiony-gladki (obrys postaci). W drugiej pracy materia nieznanego pochodzenia, konstrukcja twarzy raczej niedopracowana i plasko wyszlo przez to. oko bardzo schematycznie potraktowane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandragora Napisano 6 Sierpień 2008 Autor Share Napisano 6 Sierpień 2008 Jakby nie patrzeć to są pierwsze lepsze prace jakie wykonałem i jakos wyglądają. Jeszcze chciałem się spytac czy mógłbym umieścic tutaj też tekstury ( żadnego materiału referencyjnego, tylko czysta biała warstwa i co z nią się dało zrobić ). Kolejny kocept mam nadzieję dzis wykonac tak by nie bylo tutaj tak pusciutko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prrrszalony Napisano 6 Sierpień 2008 Share Napisano 6 Sierpień 2008 Jeśli uważasz, że jest warta pokazania, to czemu nie :D btw skoro uważasz, że to są pierwsze Twoje "lepsze" prace, to czemu miałyby nie wyglądać "jakoś" :P Gdy leżą podstawy, możesz i 100 takich zrobić a dalej efekt będzie słaby, nie od tej co trzeba strony podchodzisz. Tyle mojego zdania. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandragora Napisano 16 Sierpień 2008 Autor Share Napisano 16 Sierpień 2008 Moje chore wizje przelałem na obraz i wyszło coś takiego. Potworek taki miał być, prawdziwy dziwoląg. Układy mięśniowe i kostne nie pasujące do przyjętego ogółu. Trochę cieniowania dobrego brakuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prrrszalony Napisano 16 Sierpień 2008 Share Napisano 16 Sierpień 2008 Rączka super, dalej za ciemno, daruj sobie czerń, dodaj jakiś kolor dodatkowy, uzupełniający, bardziej zaznacz jego gębę, pracka może być fajna :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandragora Napisano 16 Sierpień 2008 Autor Share Napisano 16 Sierpień 2008 Poprawka, następny nie będzie w takich klimatach lecz coś bardziej wesołego i spróbuję nowej techniki ponieważ za mało jest ostrości i wyraźistości w pracach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi