Skocz do zawartości

Teczka 2D: mandragora

mandragora

Rekomendowane odpowiedzi

Zestaw prac które wykonuje w photoshopie, nie wiem czy są dobre, bardzo proszę o opinię co należy poprawić co jest złe a co jest okropne. Jeśli pracę będą na tyle dobre w opiniach to będę bardzo wdzięczny.

Edytowane przez mandragora

• Odpowiedzi 11
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Dopiero teraz widze druga prace. Nie do konca spelnila oczekiwan po pierwszej ;) W pierwszej czuc materie, jest zroznicowana "kreska", jest kontrast chudy-gruby czy kontrast postrzepiony-gladki (obrys postaci). W drugiej pracy materia nieznanego pochodzenia, konstrukcja twarzy raczej niedopracowana i plasko wyszlo przez to. oko bardzo schematycznie potraktowane.

Jakby nie patrzeć to są pierwsze lepsze prace jakie wykonałem i jakos wyglądają. Jeszcze chciałem się spytac czy mógłbym umieścic tutaj też tekstury ( żadnego materiału referencyjnego, tylko czysta biała warstwa i co z nią się dało zrobić ). Kolejny kocept mam nadzieję dzis wykonac tak by nie bylo tutaj tak pusciutko.

Jeśli uważasz, że jest warta pokazania, to czemu nie :D

btw skoro uważasz, że to są pierwsze Twoje "lepsze" prace, to czemu miałyby nie wyglądać "jakoś" :P

Gdy leżą podstawy, możesz i 100 takich zrobić a dalej efekt będzie słaby, nie od tej co trzeba strony podchodzisz. Tyle mojego zdania. Pozdrawiam.