Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Dłubię ostatnimi czasy takem ilustracjem. Może w trakcie tego procesu ktoś jakieś niefajności dojrzy i mnie o tym zawiadomi uprzejmie :)

Pozdrawiam

Nubb

01vq2.jpg02ls3.jpg

• Odpowiedzi 5
  • Wyświetleń 1,1k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Dla mnie super, dzięki za wipa:) Ten goblin na pierwszym planie wydaje się trochę plaski w porównaniu do reszty postaci.

Napisano

Nie przesadzał bym z uprzestrzeńnianiem (chyba nie ma takiego wyrazu...) obrazka, bo połowa klimatu wynika właśnie z płaskości, ale dodanie jaśniejszych powierzchni i blików tu i ówdzie chyba by nie zaszkodziło. Klimat niezły niezły :)

Napisano

Z jednej strony dość oczywiste są źródła inspiracji, ale z drugiej sporo w tym Twojego własnego stylu - Może przed emeryturą dojdę do takiego poziomu ;) Świetny szkic zrobiłeś (ten b&w), pozostałe również bardzo dobre (i Morbid ma rację).

Napisano
  • Autor

Dzięki wielkie za odpowiedzi :D Dzięki Morbid za wskazówkę, zaiste kilka blików ożywi nieco scenę. Będę miał to w pamięci. A tymczasem następny krok. Dodałem bombardę celem zalepienia tej ziejącej dziury no i zrobiłem coś z rękami gnoma w tle. Trochę korekty kolorów i jesteśmy gdzie jesteśmy :).

Pozdrawiam

69226243or4.jpg