Napisano 6 Sierpień 200816 l Dłubię ostatnimi czasy takem ilustracjem. Może w trakcie tego procesu ktoś jakieś niefajności dojrzy i mnie o tym zawiadomi uprzejmie :) Pozdrawiam Nubb
Napisano 6 Sierpień 200816 l Dla mnie super, dzięki za wipa:) Ten goblin na pierwszym planie wydaje się trochę plaski w porównaniu do reszty postaci.
Napisano 6 Sierpień 200816 l Nie przesadzał bym z uprzestrzeńnianiem (chyba nie ma takiego wyrazu...) obrazka, bo połowa klimatu wynika właśnie z płaskości, ale dodanie jaśniejszych powierzchni i blików tu i ówdzie chyba by nie zaszkodziło. Klimat niezły niezły :)
Napisano 7 Sierpień 200816 l Z jednej strony dość oczywiste są źródła inspiracji, ale z drugiej sporo w tym Twojego własnego stylu - Może przed emeryturą dojdę do takiego poziomu ;) Świetny szkic zrobiłeś (ten b&w), pozostałe również bardzo dobre (i Morbid ma rację).
Napisano 7 Sierpień 200816 l Autor Dzięki wielkie za odpowiedzi :D Dzięki Morbid za wskazówkę, zaiste kilka blików ożywi nieco scenę. Będę miał to w pamięci. A tymczasem następny krok. Dodałem bombardę celem zalepienia tej ziejącej dziury no i zrobiłem coś z rękami gnoma w tle. Trochę korekty kolorów i jesteśmy gdzie jesteśmy :). Pozdrawiam