Nubb Posted August 6, 2008 Share Posted August 6, 2008 Dłubię ostatnimi czasy takem ilustracjem. Może w trakcie tego procesu ktoś jakieś niefajności dojrzy i mnie o tym zawiadomi uprzejmie :) Pozdrawiam Nubb Link to comment Share on other sites More sharing options...
vrocker Posted August 6, 2008 Share Posted August 6, 2008 Dla mnie super, dzięki za wipa:) Ten goblin na pierwszym planie wydaje się trochę plaski w porównaniu do reszty postaci. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CzAk1 Posted August 6, 2008 Share Posted August 6, 2008 Fajne...Taka...dziwna rzecz...ale przjemna dla oka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Morbid Karbid Posted August 6, 2008 Share Posted August 6, 2008 Nie przesadzał bym z uprzestrzeńnianiem (chyba nie ma takiego wyrazu...) obrazka, bo połowa klimatu wynika właśnie z płaskości, ale dodanie jaśniejszych powierzchni i blików tu i ówdzie chyba by nie zaszkodziło. Klimat niezły niezły :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
aspenboy Posted August 7, 2008 Share Posted August 7, 2008 Z jednej strony dość oczywiste są źródła inspiracji, ale z drugiej sporo w tym Twojego własnego stylu - Może przed emeryturą dojdę do takiego poziomu ;) Świetny szkic zrobiłeś (ten b&w), pozostałe również bardzo dobre (i Morbid ma rację). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nubb Posted August 7, 2008 Author Share Posted August 7, 2008 Dzięki wielkie za odpowiedzi :D Dzięki Morbid za wskazówkę, zaiste kilka blików ożywi nieco scenę. Będę miał to w pamięci. A tymczasem następny krok. Dodałem bombardę celem zalepienia tej ziejącej dziury no i zrobiłem coś z rękami gnoma w tle. Trochę korekty kolorów i jesteśmy gdzie jesteśmy :). Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts