Kulki Napisano 7 Sierpień 2008 Napisano 7 Sierpień 2008 Chodzi mi oczywiście o lotnisko i prześwietlanie przy odprawie osobistej czy też bagażowej.. Elektronika pewnie jest bezpieczna ale nie wiem jak z twardym dyskiem.. Poprostu mam wyjazd i wolę się dowiedzieć..
chudy Napisano 7 Sierpień 2008 Napisano 7 Sierpień 2008 mi prześwietlali kilka razy i nic się nie stało więc chyba nie masz się o co bać. pozdr.
piksar Napisano 7 Sierpień 2008 Napisano 7 Sierpień 2008 moj przeswietlany setki razy, świeci juz od tych promieni ale żyje.
Predator Napisano 7 Sierpień 2008 Napisano 7 Sierpień 2008 temat powinien sie chyba znalesc w dziale ze sprzetem :) , moj kumpel czesto podrozoje nigdy i nic nie uleglo uszkodzeniu
sly Napisano 7 Sierpień 2008 Napisano 7 Sierpień 2008 mi po prześwietleniu, pojawiły się na dysku jakieś dziwne gry i programy... pozdrawiam.
Hubi Napisano 15 Sierpień 2008 Napisano 15 Sierpień 2008 mi po prześwietleniu, pojawiły się na dysku jakieś dziwne gry i programy... ROTFL!! :D a co do tematu to mi również prześwietlali kilka razy i nic się nie działo więc raczej nie ma się o co bać :) A'propos lotów.. wczoraj zagubili mi walizkę... leciałem z Punta Cana do Philadelphii z międzylądowaniem w Baltimore... no i gdzieś tam im przepadła... :(
Rekomendowane odpowiedzi