Napisano 7 Sierpień 200816 l Chodzi mi oczywiście o lotnisko i prześwietlanie przy odprawie osobistej czy też bagażowej.. Elektronika pewnie jest bezpieczna ale nie wiem jak z twardym dyskiem.. Poprostu mam wyjazd i wolę się dowiedzieć..
Napisano 7 Sierpień 200816 l mi prześwietlali kilka razy i nic się nie stało więc chyba nie masz się o co bać. pozdr.
Napisano 7 Sierpień 200816 l temat powinien sie chyba znalesc w dziale ze sprzetem :) , moj kumpel czesto podrozoje nigdy i nic nie uleglo uszkodzeniu
Napisano 7 Sierpień 200816 l mi po prześwietleniu, pojawiły się na dysku jakieś dziwne gry i programy... pozdrawiam.
Napisano 15 Sierpień 200816 l mi po prześwietleniu, pojawiły się na dysku jakieś dziwne gry i programy... ROTFL!! :D a co do tematu to mi również prześwietlali kilka razy i nic się nie działo więc raczej nie ma się o co bać :) A'propos lotów.. wczoraj zagubili mi walizkę... leciałem z Punta Cana do Philadelphii z międzylądowaniem w Baltimore... no i gdzieś tam im przepadła... :(