My-Key Napisano 12 Sierpień 2008 Napisano 12 Sierpień 2008 Witam. Od paru dni bawię się z Kleymenem (bohater gry "The Neverhood"). Mam nadzieję, że spodoba się wam i pomożecie w razie potrzeby :)
Kr3tz Napisano 14 Sierpień 2008 Napisano 14 Sierpień 2008 Usta złe i w barach za szeroki. Klatka kwadratowa. Głowa powinna być szersza. Oczy tez. Ale plastelinowo wyglada, w tym przypadku to plus.
Arrius Napisano 14 Sierpień 2008 Napisano 14 Sierpień 2008 (edytowane) Teraz moja kolej..nie zgodzę się z kolegą jeżeli chodzi o głowę. oprócz kucyka..trochę dłuższy..i ust (trochę pełniejsze).Bary tak jak napisano..za szerokie, za bardzo "pofałdowany" trochę to zabudrza proporcje. Clayman, czy jak mu tam, był niewielki i technicznie ciężko by było zrobić tyle fałd....pracuj dalej, bo uwielbiam tą postać i nie mogę się doczekać efektu końcowego!pozdrawiam. Edytowane 14 Sierpień 2008 przez Arrius
My-Key Napisano 15 Sierpień 2008 Autor Napisano 15 Sierpień 2008 (edytowane) Dzięki za opinię. A co do barów no to takie wyszły gdyż nie mam zdjęcia od przodu, na necie są tylko z pół profilu, albo czymś zasłania tułów. A co do fałdek, to jest tylko zmiksowany noise i stucco, zrobiony tylko po to, żebym widział jak to mniej więcej wygląda w plastelinie. A co do ilości fałdek to nie do końca się zgodzę: Ale dzięki za rady. Postaram się wszystko poprawić. Edit: Nie mogę na razie więcej poprawić, bo się burza robi. Edytowane 15 Sierpień 2008 przez My-Key
My-Key Napisano 15 Sierpień 2008 Autor Napisano 15 Sierpień 2008 Już skończyłem :) Jeszcze tylko zrobić bumpmapę i zanimować.
Temporal Napisano 15 Sierpień 2008 Napisano 15 Sierpień 2008 niby postac jest dosc prosta ale jednak i tak widac ze twoja praca rozni sie od orginalu nie wiem czy na oko to robiles czy przykladales bardziej sie do oddania ksztaltu tego ludka ale zapewniam cie ze wyszlo ci troche inaczej
My-Key Napisano 15 Sierpień 2008 Autor Napisano 15 Sierpień 2008 Starałem się najlepiej jak umiałem, ale ze zdjęć nie da się za bardzo odczytać dokładnych proporcji (np. długości rąk), więc robiłem trochę na wyczucie. Jakbyś podał jakieś konkrety co do różnic to postarałbym się go poprawić.
My-Key Napisano 24 Sierpień 2008 Autor Napisano 24 Sierpień 2008 Poprawiłem dłonie i stopy, oraz pogrubiłem klatę. Zrobiłem jeszcze z nudów owieczkę :P
..:: WIKTOR ::.. Napisano 24 Sierpień 2008 Napisano 24 Sierpień 2008 Swietny print jest na plycie i ksiazeczce z opisem :) Bo tutaj widze proporcje leza niestety a gralem duuuzo w ta gierke :) Ale stworek rewelacyjny i pomysl jak na tamte lata byl naprawde niezly :)
naeq Napisano 24 Sierpień 2008 Napisano 24 Sierpień 2008 Przypomniały mi się stare czasy, niegdyś w to grałem :) Powodzenia!
zgred Napisano 24 Sierpień 2008 Napisano 24 Sierpień 2008 stopy ma dluzsze, dlonie nie sa takie same.
My-Key Napisano 24 Sierpień 2008 Autor Napisano 24 Sierpień 2008 Co do stóp to się zgapiłem :P A co do rąk to jeszcze nad nimi będę pracować. @ 3D CREATIVE Masz może tego printa? Ja niestety mam tylko wersję nieoryginalną :(
La R Napisano 24 Sierpień 2008 Napisano 24 Sierpień 2008 Ach The Neverhood i zarwane noce :) Tu masz zdjęcia nadruku na płycie - jakość kiepska bo robione telefonem na szybko przed chwilą :P Niewiele ale to jeden z nielicznych frontów tej postaci reszta znalazła by się pewnie jedynie już w samej grze :)
..:: WIKTOR ::.. Napisano 24 Sierpień 2008 Napisano 24 Sierpień 2008 No i dobry print :) Pamietam jak bylo trzeba przejsc korytarz (chyba ok 50 scen) zeby dostac sie do kasety na jego koncu i pozniej... powrot.. hehe fajna gierka do dzisiaj fajna :) Wymodeluj ladnie tego ludzika!!
My-Key Napisano 24 Sierpień 2008 Autor Napisano 24 Sierpień 2008 (edytowane) Dzięki La R za zdjęcia. Chwilę temu udało mi się znaleźć w lepszej jakości. http://img389.imageshack.us/img389/8135/neverhfy6.jpg Dla fanów Neverhooda polecam Skullmonkeys - kontynuację Neverhooda (niestety tylko na PSX). Warto pograć dla filmików :) Edit: Klaymen po przeskalowaniu wygląda o wiele lepiej :) Edytowane 24 Sierpień 2008 przez My-Key
My-Key Napisano 7 Wrzesień 2008 Autor Napisano 7 Wrzesień 2008 Znalazłem trochę czasu i zriggowałem oraz oteksturowałem Klaymena :) Jeszcze wymaga dopracowania, ale wg. mnie nie zostało już wiele do zrobienia :P Zapomniałbym :) Jakiś wspaniały człowiek zamierza robić 3 część Neverhooda :D Tu jest pilotowy odcinek gry http://klaymen.site88.net/
Kr3tz Napisano 7 Wrzesień 2008 Napisano 7 Wrzesień 2008 Usta wciaz do poprawy, oczy szerzej, rece zbyt proste [wlasciwie nie ma lokcia, i ramienia, tylko takie grabie], lydki grubsze, korpus tez trzeba poprawic. Niby wszystko jest ok, ale nie do konca.
Rekomendowane odpowiedzi