ortheza Napisano 17 Sierpień 2008 Share Napisano 17 Sierpień 2008 (edytowane) Zaczete na Chllenge Corner. Ale mi sie ta wersja niebardzo podobala wiec poprawcowalem jescze troche nad nia. Ostatecznie zakonczylem :-) Ponizej efekt: link do wersji wiekszej: Edytowane 17 Sierpień 2008 przez ortheza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 17 Sierpień 2008 Share Napisano 17 Sierpień 2008 świetna praca, podoba mi się świat stworzony przez ciebie, chmury piękne i rybki mają ładne kolory 5* daje:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aspenboy Napisano 17 Sierpień 2008 Share Napisano 17 Sierpień 2008 Świetnie wyszło w finale, bardzo fajna głębia (szczególnie zameczek). Ode mnie też piątka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ortheza Napisano 17 Sierpień 2008 Autor Share Napisano 17 Sierpień 2008 dzieki ludzie:) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rosikowski Napisano 17 Sierpień 2008 Share Napisano 17 Sierpień 2008 nie dziękuj... dawaj więcej.. kozak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WWWoj Napisano 17 Sierpień 2008 Share Napisano 17 Sierpień 2008 bardzo ciekawy czarodziejski klimat, ale troche mi brak jakiegos zimnego niebieskiego koloru bo teraz zdezenie kosmosu i słonecznego klimatu jest za ostre jak dla mnie, ale i tak wypasik, ryby rządzą :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dzordan Napisano 18 Sierpień 2008 Share Napisano 18 Sierpień 2008 niezle sie rozwijasz. Naprawde piekne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi