berez123 Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 Witam w scenie w ktorej obecnie pracuje pojawily sie bledy, ktorych nie moge w zaden sposob rozwiazac, mianowicie podczas pracy wyswietla mi sie znany blad o tresci "an error has occurated and the apliccation will now close. Do you want to attempt to save a copy of the curent scene?", po ponownym odpaleniu sceny problem sie powtarza po paru minutach pracy, probowalem juz mergowac scene do nowej, zapisywac obiekty przez save selected i nic nie pomaga - moze ktos spotkal sie z problem tego typu i wie jak ro rozwiazac. z góry dziekuje za wszelka pomoc. Pozdrawiam
RysioK Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 Też tak miałem. Po załodowaniu sceny błąd się powtarzał. Ja nie umiałem tego naprawić i musiałem zacząć od nowa.. Jeśli jednak chcesz się z tym bawić to powodzenia:)
Lucas Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 A co dokładnie robisz w momencie gdy wywala błąd? Modelujesz? Czasami podczas edycji Poly alob Mesh tak się robi - wtedy wystarczy zwyczajnie ponownie przekonwertować siatkę (albo 'collapse all' w panelu modify).
Recommended Posts