berez123 Napisano 17 Sierpień 2008 Share Napisano 17 Sierpień 2008 Witam w scenie w ktorej obecnie pracuje pojawily sie bledy, ktorych nie moge w zaden sposob rozwiazac, mianowicie podczas pracy wyswietla mi sie znany blad o tresci "an error has occurated and the apliccation will now close. Do you want to attempt to save a copy of the curent scene?", po ponownym odpaleniu sceny problem sie powtarza po paru minutach pracy, probowalem juz mergowac scene do nowej, zapisywac obiekty przez save selected i nic nie pomaga - moze ktos spotkal sie z problem tego typu i wie jak ro rozwiazac. z góry dziekuje za wszelka pomoc. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RysioK Napisano 17 Sierpień 2008 Share Napisano 17 Sierpień 2008 Też tak miałem. Po załodowaniu sceny błąd się powtarzał. Ja nie umiałem tego naprawić i musiałem zacząć od nowa.. Jeśli jednak chcesz się z tym bawić to powodzenia:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano 17 Sierpień 2008 Share Napisano 17 Sierpień 2008 A co dokładnie robisz w momencie gdy wywala błąd? Modelujesz? Czasami podczas edycji Poly alob Mesh tak się robi - wtedy wystarczy zwyczajnie ponownie przekonwertować siatkę (albo 'collapse all' w panelu modify). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi