kozioo Napisano 16 Luty 2004 Napisano 16 Luty 2004 Mam następuący problem. Internet Eksplorer nie chce mi zapisywać plików *.jpg jako pliki *.jpg tylko jako *.bmp. Troszke mnie to denerwuje, tymbardziej ze już nie pierwszy raz mi sie tak robi, ostatnio pomógł mi format i reinstalacja systemu. Nie mam pojęcia czym jest ten błąd spowodowany, moge jedynie powiedzieć ze ja nic w rejestrze nie grzebałem, bo ostatnio (tn od formatu) takowej potrzeby nie widziałem:] Licze na pomoc bo jestem do IE jakoś dziwnie przyzwyczajony i opera czy netszkapa nie specjalnie mi sie podobają.
biglebowsky Napisano 16 Luty 2004 Napisano 16 Luty 2004 eee, format i reinstalacja???? a sprobuj poprostu wyczyscic tempy, powinno pomoc:) no i... zmien przegladarke na jakas normalna (mozzila, opera)
kozioo Napisano 16 Luty 2004 Autor Napisano 16 Luty 2004 poszukałem i znalazłem. Rzeczywiście trzeba będzie pousuwac wszystkie tempy i cookiesy. Dla zainteresowanych http://www.centrumxp.pl/forum/viewtopic.php?t=12124&highlight=internet+explorer+6+zapisywanie+obrazkow
Rekomendowane odpowiedzi