adek Napisano 20 Sierpień 2008 Napisano 20 Sierpień 2008 Być może nie wszyscy widzieli wideotutorial Łukasza Kubińskiego "Animacja Bipeda" o jakim pisaliśmy jakiś czas temu w newsach. Aby nie zatracił się gdzieś w gąszczu wiadomości postanowiliśmy połączyć wszystkie trzy jego części i zamieścić całość w dziale tutoriale. Pełna treść wiadomości znajduje się na stronie głównej serwisu pod adresem: http://www.max3d.pl/news.php?id=301
JmTm00 Napisano 20 Sierpień 2008 Napisano 20 Sierpień 2008 No i bardzo dobrze, porządek musi być. Jeszcze raz big danke dla autora za chęci!
Kris_R Napisano 20 Sierpień 2008 Napisano 20 Sierpień 2008 DZIĘKUJEMY! DZIĘKUJEMY! :) Oby jak najwięcej było ludzi z takimi umiejętnościami, chcących dzielić się swoją wiedzą tak jak Ty Łukasz.. czekamy już na kolejnego tutka :)
Marduk Napisano 21 Sierpień 2008 Napisano 21 Sierpień 2008 Dzięki wielkie autorowi za ten videotutorial. Stawiam pierwsze kroki w animacji i bardzo mi się przydał.
Przybysz Napisano 21 Sierpień 2008 Napisano 21 Sierpień 2008 Tutek fajny. A co do dzialu Tutoriale, to wedlug mnie powinna się tam też znaleźć Klickowa seria do Zbrusha.
adek Napisano 21 Sierpień 2008 Autor Napisano 21 Sierpień 2008 Przybysz: Dobry pomysł. Zgłosiłem to już Klickowi. Jeśli uważacie, że coś powinno zostać jeszcze wyróżnione - piszcie.
Qbikster Napisano 21 Sierpień 2008 Napisano 21 Sierpień 2008 jak najbardziej brakuje tutoriala z zakresu digital sculpting - jestem za
deshu Napisano 21 Sierpień 2008 Napisano 21 Sierpień 2008 I maoim zdaniem powienien sie tam tez znalezc tutorial rigu skrzydla, usera Syper_oko czy jakos tak.
Rekomendowane odpowiedzi