Jump to content

Recommended Posts

• Replies 4
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Popular Days

Top Posters In This Topic

Posted

Nic nadzwyczajnego. edytor do crysisa był dużo mocniejszy.

btw. pewnie to to samo. ale prezentacja obejmowała duuuużo więcej i duuużo lepiej.

Posted (edited)
Nic nadzwyczajnego. edytor do crysisa był dużo mocniejszy.

btw. pewnie to to samo. ale prezentacja obejmowała duuuużo więcej i duuużo lepiej.

Wszystkie prezentacje co mialem okazje widziec do kryzysowego kreatora mnie usypialy :D - "a tu jest edytor drogi... i tak mozemy go poprzesuwac.. o tak.. i tu tez mozemy.. taki edytor drogi o... o... prosze... zzzzzzzzzzzzzzz" ;) Poza tym grafa duzo bardziej podoba mi sie na zapowiedziach FarCry2, ale to kwestia gustu a o tych sie nie dyskutuje.

Obydwa kreatory sa swietne, tylko Crysis jest nudna gra nieco. Przypomina mi sie co do jego legendarnej fizyki jak zestrzelilem 3 z 4 podporek dachu a ten dalej stal prosciutko na jednej podporce w jednym z rogow :D

@Master Kielbaster - czekam az w Vue bedzie woda ktora przypomina chociaz rzeke rwaca a nie tylko pofalowana powierzchnie, ktora podaza za korytem a nie jest ogromnym plane'm przykrytym terenem i ktora pozwala tworzyc wodospady - nie koniecznie full wypas symulowane ale choc takie jak z Maya Paint Toolsow...

Edited by Nezumi