Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 4
  • Wyświetleń 1,1k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Nic nadzwyczajnego. edytor do crysisa był dużo mocniejszy.

btw. pewnie to to samo. ale prezentacja obejmowała duuuużo więcej i duuużo lepiej.

Napisano

Wczoraj to pokazalem wspolpracownikowi ktory meczyl sie wlasnie z Vue :D Ladnie to wyglada, ale lektora to bym chcial zamordowac.

Napisano
  • Autor
Nic nadzwyczajnego. edytor do crysisa był dużo mocniejszy.

btw. pewnie to to samo. ale prezentacja obejmowała duuuużo więcej i duuużo lepiej.

Wszystkie prezentacje co mialem okazje widziec do kryzysowego kreatora mnie usypialy :D - "a tu jest edytor drogi... i tak mozemy go poprzesuwac.. o tak.. i tu tez mozemy.. taki edytor drogi o... o... prosze... zzzzzzzzzzzzzzz" ;) Poza tym grafa duzo bardziej podoba mi sie na zapowiedziach FarCry2, ale to kwestia gustu a o tych sie nie dyskutuje.

Obydwa kreatory sa swietne, tylko Crysis jest nudna gra nieco. Przypomina mi sie co do jego legendarnej fizyki jak zestrzelilem 3 z 4 podporek dachu a ten dalej stal prosciutko na jednej podporce w jednym z rogow :D

@Master Kielbaster - czekam az w Vue bedzie woda ktora przypomina chociaz rzeke rwaca a nie tylko pofalowana powierzchnie, ktora podaza za korytem a nie jest ogromnym plane'm przykrytym terenem i ktora pozwala tworzyc wodospady - nie koniecznie full wypas symulowane ale choc takie jak z Maya Paint Toolsow...

Edytowane przez Nezumi