Napisano 22 Sierpień 200816 l Wszyscy znaja Vue. A tutaj mamy Vue z takim bonusem ze mozna od razu w "ril tajmie" pochodzic po swoim dziele a nawet postrzelac, polatac, poplywac i popodpalac... Niesamowity kreator plansz pod Farcry2. Skopal mi tylek. Edytowane 22 Sierpień 200816 l przez Nezumi
Napisano 22 Sierpień 200816 l Nic nadzwyczajnego. edytor do crysisa był dużo mocniejszy. btw. pewnie to to samo. ale prezentacja obejmowała duuuużo więcej i duuużo lepiej.
Napisano 22 Sierpień 200816 l Wczoraj to pokazalem wspolpracownikowi ktory meczyl sie wlasnie z Vue :D Ladnie to wyglada, ale lektora to bym chcial zamordowac.
Napisano 22 Sierpień 200816 l hahaha :D przypomina się Dark Knight PSA http://pl.youtube.com/watch?v=U6lk6F6kVw4&feature=related :D co do możliwości to jednak vue jest lepsze :P
Napisano 22 Sierpień 200816 l Autor Nic nadzwyczajnego. edytor do crysisa był dużo mocniejszy. btw. pewnie to to samo. ale prezentacja obejmowała duuuużo więcej i duuużo lepiej. Wszystkie prezentacje co mialem okazje widziec do kryzysowego kreatora mnie usypialy :D - "a tu jest edytor drogi... i tak mozemy go poprzesuwac.. o tak.. i tu tez mozemy.. taki edytor drogi o... o... prosze... zzzzzzzzzzzzzzz" ;) Poza tym grafa duzo bardziej podoba mi sie na zapowiedziach FarCry2, ale to kwestia gustu a o tych sie nie dyskutuje. Obydwa kreatory sa swietne, tylko Crysis jest nudna gra nieco. Przypomina mi sie co do jego legendarnej fizyki jak zestrzelilem 3 z 4 podporek dachu a ten dalej stal prosciutko na jednej podporce w jednym z rogow :D @Master Kielbaster - czekam az w Vue bedzie woda ktora przypomina chociaz rzeke rwaca a nie tylko pofalowana powierzchnie, ktora podaza za korytem a nie jest ogromnym plane'm przykrytym terenem i ktora pozwala tworzyc wodospady - nie koniecznie full wypas symulowane ale choc takie jak z Maya Paint Toolsow... Edytowane 22 Sierpień 200816 l przez Nezumi