Napisano 22 Sierpień 200816 l Witam :). Przedstawiam pokój i mam prośbę, podpowiedzcie co jest niedobrze i w ogóle proszę o jakieś sugestie co do materiałów, żeby wyglądało jakoś w miarę realistycznie (o ile nadaje się już pod materiały ;). Pozdro
Napisano 22 Sierpień 200816 l dodaj jakies pierdoly na polkach zamiast tych maxowych modeli, ksiazki itp stuff To samo co na stole, moze jakis dywan zeby bylo bardziej coool i trendy ;) Co do swiatla to chyba raczej nie ma tak fioletowych kolorow w realu ?
Napisano 22 Sierpień 200816 l cały pokój wygląda jakby symetry było nałożone, weź chociaż fotel ustaw jeden w inną stronę :P
Napisano 22 Sierpień 200816 l Symetria, zrób coś z tym, no i te stożki na półce, przypominają mi się czasy gimnazjum i sala matematyczna :) Troszkę więcej szczegółów i będzie ładnie.
Napisano 22 Sierpień 200816 l Widac ze vray :) Narazie jest ok ale dodaj textury i shaderki i wtedy zobaczysz czy bedzie ok. Mam ten sam problem co ty teraz sam robie w vray scene mam wmiare gotowa do rpob teraz materialy. Kuknij na moja prace i powiedz co o mojej sadzisz na 2 str u mnie jest render z vray bez materialow, samo swiatlo i szarosci :)
Napisano 22 Sierpień 200816 l Autor Dzięki wszystkim za komenty ;). hcpiter - dodałem kilka książek, jakieś płyty i kilka pierdół na szafki i stół. Co do światła, to nie ono powodowało ten fioletowy kolor, tylko materiał, który nadałem, z resztą sam nie wiem po co ;). faithart - hehe :D, ok, starałem się nieco zmienić elementy mebli, żeby nie było tak do końca symetrii. Mam nadzieję, że teraz bardziej się podoba? FAlcom - ;) wiem co masz na myśli z tymi stożkami. Już zmienione, tak wrzuciłem, żeby coś było. songoku - A no pewnie, że Vray ;). Co do texturek, to jeszcze chwilę poczekam, aż będzie w miarę ok, potem dopiero zacznę walczyć z materiałami :). Up: Coś jeszcze zmienić/poprawić/dodać? Pozdro
Napisano 22 Sierpień 200816 l NO! Od razu lepiej :D leży pilot od tv, a gdzie od dvd? :D i pod prawą szafkę wsunąłbym pudełko jakieś ładne bo taka dziwna wysoka dziura :P a może roślinka w wazonikach? :D