farelek Napisano 26 Sierpień 2008 Napisano 26 Sierpień 2008 (edytowane) Wizualizacja pasażu handlowego w projektowanym budynku. W sumie na wszystko było bardzo mało czasu... Praca w zasadzie jest już skończona ale chętnie poczytam co byście mi radzili na przyszłość w tego typu projektach. Dodam jeszcze, że model został wykonany w Viz 2006+V-ray całość wykończona w PS. Edytowane 26 Sierpień 2008 przez farelek
M4rcus Napisano 26 Sierpień 2008 Napisano 26 Sierpień 2008 ludzie z innej bajki, to sie chyba najbardziej rzuca a poza tym, za bardzo daje to wszystko po oczach, spraw zeby bylo bardziej "czytelne"
farelek Napisano 27 Sierpień 2008 Autor Napisano 27 Sierpień 2008 Dzięki za podpowiedź. Co konkretnie byś radził zrobić z tymi ludźmi żeby nie wyglądali jak z innej bajki?
airmoss Napisano 28 Sierpień 2008 Napisano 28 Sierpień 2008 te wystawy to zdjecia na jakichs plane? tez niebawem bede jakies wystawy wstawial i zastanawiam sie jak sie za to zabrac by wygladalo przyzwoicie ;) elewacja po lewej zbyt rozmyta teksture ma, psuje to bardzo efekt koncowy.
farelek Napisano 29 Sierpień 2008 Autor Napisano 29 Sierpień 2008 Wystawki robiłem w Photoshopie - ale myślę, że lepszy efekt osiągniesz jak je zrobisz w 3d.
Gość AT7 Napisano 29 Sierpień 2008 Napisano 29 Sierpień 2008 Jakoś może nie za bardzo konkretnie to określe...... ale nie mogę się w tej pracy odnaleść, nie moge się na niczym skupić, oczy mi latają po całym obrazku....
hcpiter Napisano 29 Sierpień 2008 Napisano 29 Sierpień 2008 gdyby nie slaba jakosc textury na scianach to vizka byla by ciekawa :)
farelek Napisano 2 Wrzesień 2008 Autor Napisano 2 Wrzesień 2008 Dziękuję za rady i krytykę. Myślę, że następnym razem będę mógł zrobić ładniejszy obrazek. Pozdrawiam Wszystkich
Rekomendowane odpowiedzi