farelek Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 (edited) Wizualizacja pasażu handlowego w projektowanym budynku. W sumie na wszystko było bardzo mało czasu... Praca w zasadzie jest już skończona ale chętnie poczytam co byście mi radzili na przyszłość w tego typu projektach. Dodam jeszcze, że model został wykonany w Viz 2006+V-ray całość wykończona w PS. Edited August 26, 2008 by farelek
M4rcus Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 ludzie z innej bajki, to sie chyba najbardziej rzuca a poza tym, za bardzo daje to wszystko po oczach, spraw zeby bylo bardziej "czytelne"
farelek Posted August 27, 2008 Author Posted August 27, 2008 Dzięki za podpowiedź. Co konkretnie byś radził zrobić z tymi ludźmi żeby nie wyglądali jak z innej bajki?
airmoss Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 te wystawy to zdjecia na jakichs plane? tez niebawem bede jakies wystawy wstawial i zastanawiam sie jak sie za to zabrac by wygladalo przyzwoicie ;) elewacja po lewej zbyt rozmyta teksture ma, psuje to bardzo efekt koncowy.
farelek Posted August 29, 2008 Author Posted August 29, 2008 Wystawki robiłem w Photoshopie - ale myślę, że lepszy efekt osiągniesz jak je zrobisz w 3d.
Guest AT7 Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 Jakoś może nie za bardzo konkretnie to określe...... ale nie mogę się w tej pracy odnaleść, nie moge się na niczym skupić, oczy mi latają po całym obrazku....
hcpiter Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 gdyby nie slaba jakosc textury na scianach to vizka byla by ciekawa :)
farelek Posted September 2, 2008 Author Posted September 2, 2008 Dziękuję za rady i krytykę. Myślę, że następnym razem będę mógł zrobić ładniejszy obrazek. Pozdrawiam Wszystkich
Recommended Posts