Napisano 26 Sierpień 200816 l Wizualizacja pasażu handlowego w projektowanym budynku. W sumie na wszystko było bardzo mało czasu... Praca w zasadzie jest już skończona ale chętnie poczytam co byście mi radzili na przyszłość w tego typu projektach. Dodam jeszcze, że model został wykonany w Viz 2006+V-ray całość wykończona w PS. Edytowane 26 Sierpień 200816 l przez farelek
Napisano 26 Sierpień 200816 l ludzie z innej bajki, to sie chyba najbardziej rzuca a poza tym, za bardzo daje to wszystko po oczach, spraw zeby bylo bardziej "czytelne"
Napisano 27 Sierpień 200816 l Autor Dzięki za podpowiedź. Co konkretnie byś radził zrobić z tymi ludźmi żeby nie wyglądali jak z innej bajki?
Napisano 28 Sierpień 200816 l te wystawy to zdjecia na jakichs plane? tez niebawem bede jakies wystawy wstawial i zastanawiam sie jak sie za to zabrac by wygladalo przyzwoicie ;) elewacja po lewej zbyt rozmyta teksture ma, psuje to bardzo efekt koncowy.
Napisano 29 Sierpień 200816 l Autor Wystawki robiłem w Photoshopie - ale myślę, że lepszy efekt osiągniesz jak je zrobisz w 3d.
Napisano 29 Sierpień 200816 l Jakoś może nie za bardzo konkretnie to określe...... ale nie mogę się w tej pracy odnaleść, nie moge się na niczym skupić, oczy mi latają po całym obrazku....
Napisano 2 Wrzesień 200816 l Autor Dziękuję za rady i krytykę. Myślę, że następnym razem będę mógł zrobić ładniejszy obrazek. Pozdrawiam Wszystkich