Kolin101 Napisano 29 Sierpień 2008 Share Napisano 29 Sierpień 2008 (edytowane) Przepraszam za temat po angielsku ale po polsku był za długi żeby się zmieścić (przewijało już pole z nazwą tematu). I tak jak w temacie gdy naciskam środkowy przycisk myszy to max się wyłącza. Bardzo będę wdzięczny za odpowiedź jaka może być tego przyczyna. P.S właśnie się dowiedziałem że nie tylko max ale także każdy inny program. Nie wiem czy to nie związane z silnikiem do gier esenthel gdyż niedawno przeglądałem go sobie i właśnie już podczas oglądania już skompilowanych programów tego silnika gdy środkowy przycisk myszy naciskałem to się wszystko wyłączało (myślałem że ma tak być więc nic nie robiłem). Próbowałem w opcjach przestawić ale też się nie dało. Nie wiem już o co chodzi. Edytowane 29 Sierpień 2008 przez Kolin101 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arev Napisano 29 Sierpień 2008 Share Napisano 29 Sierpień 2008 "MMB wyłącza maxa" Masz jakieś sterowniki do tej myszy? Często można w takich sterownikach przypisywać różne funkcje przyciskom, m.in. "Wyjdź", lub jakąś kombinację klawiszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kolin101 Napisano 29 Sierpień 2008 Autor Share Napisano 29 Sierpień 2008 chyba mam zaraz poszperam w kompie. Dupa. Ustawiłem opcje domyśle i to samo. A w sterownikach nic nie ma o kliknięciu kółkiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kolin101 Napisano 30 Sierpień 2008 Autor Share Napisano 30 Sierpień 2008 Już wszystko ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi