Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Max3D.pl

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Napisano

Siema,

Oto taka pracka zrobiona na Blender World Cup 2008. Jak sama nazwa wskazuje pracka stworzona w blenderze. Pozostale efekty (mgla, tlo etc) stworzone w Gimpie. Wyniki konkursu sa 7 wzresnia takze trzymajcie za mnie kciuki :).

BWC´08: http://bwc.blenderartists.org/

Moj WIP na blenderartists.org: http://blenderartists.org/forum/showthread.php?t=130658

Wszelkie komentarze mile widziane.

Pozdro

final5bkq9.jpg

Highres:

final5akp5.th.jpg

Edytowane przez Dr0cK

• Odpowiedzi 7
  • Wyświetleń 1,9k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Ogólny odbiór: tło fajne, kolory bardzo, temat ciekawy ale ludzik jakiś cartoonowaty za bardzo, odstaje od reszty no i nie widać za dobrze tego grobu o_O

/edit/: zmień temat wątku

Napisano

Za sam tytuł powinni Ci dać 1 miejsce ;) Ludzik 2D? Zastanawia mnie oświetlenie. Księżyc z tyłu przez skały pięknie oświetla pierwszy plan (?) A co to jest to zielone pod skałą? Oczywiście trzymam kciuki.

Napisano

serwus :)

zaciekawila mnie ta praca, a ludzika zobaczylem dopiero po jakims czasie. Moze warto byloby go z jednej strony oswietlic jakims spotem ? - tak, zeby zam zarys/kontur zlapac. wtedy latwiej byloby go zlokalizowac .

bardzo fajne :)

pozdrawiam i zycze powodzenia :)

Napisano
  • Autor

Neiraa: Wlasciwie to wszystko mialo byc w stylu "kartonowym", jak widac po twoim wrazeniu udal mi sie tylko chlopiec :) Grob to ta wlasnie skala z otwarta paszcza...

adam_m: Heh dzieki, mam nadzieje ze tytul bedzie glownym kryterium ;) Ludzik jest 3d, a co do oswietlenia to troche podkrecone jest przez normal lighting. Co do zielonego swiatla, to jezeli ci chodzi o te wychodzace z jaskini to jest poswiata z grobowca Kharzzal´a ;)

kannu: Dzieki. Ludzika wlasciwie naoswietlalem kilkoma spotami ale jak widac rzeczywiscie wyszedl nadal troche ciemy, chyba balem sie przesadzic z oswietleniem, w koncu jest to noc :)

Napisano

Fajna pracka ale troszke nie wyraźna, dopiero jak napisałeś o tej otwartej paszczy to ją tam zauważyłem i nawet oczodołów się tam doszukałem chyba że to już wkręt późnej godziny ;D

Napisano
  • Autor

AT7: To nie przewidzenia, tak wlasnie mialo byc. Moze w wersji highres lepiej to widac. Szkoda, bo teraz zaluje ze tak ciemno wyszlo. No coz... w nastepny roku postaram sie bardziej :)

Napisano

całkiem spoko, ale brakuje głębi, zróżnicowania na plany, mógłbyś to zrobić kolorystyką, ale zmieniając efekty atmosferyczne, tak, żeby sugerowały przestrzeń, teraz jest płasko.

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.