Gość piofoks Napisano 1 Wrzesień 2008 Napisano 1 Wrzesień 2008 ten grymas na twarzy mało kuszący :) coś tam nie tak , ale cała reszta smaczna
yookeer Napisano 1 Wrzesień 2008 Napisano 1 Wrzesień 2008 Calosc fajnie :) ale jak sie przyjzymy to od pasa w dol niezle ja woda znieksztalcila :)
nicponim Napisano 1 Wrzesień 2008 Napisano 1 Wrzesień 2008 powoli do przodu jak lokomotywa... ladny progress;]
ortheza Napisano 1 Wrzesień 2008 Autor Napisano 1 Wrzesień 2008 No i taka prawda :-) bledy w anatomii ciagle... ale walcze z tym. Moze kiedys sie uda.
OmeN2501 Napisano 1 Wrzesień 2008 Napisano 1 Wrzesień 2008 No no no nie poznaje kolegi. Proporcje i perspektywa leza i kwicza ale ten kolorek - mniam :]
noiprox Napisano 1 Wrzesień 2008 Napisano 1 Wrzesień 2008 Klimat oryginału bardziej mi odpowiadał :) Co nie znaczy, że ta wersja jest zła
SzU Napisano 1 Wrzesień 2008 Napisano 1 Wrzesień 2008 OMG zniszczyłeś to co było najlepsze w oryginale. Poza, kierunek ruchu całej sceny, jej dynamika pomimo pozornie statycznej pozy... i oświetlenie = klimat.
DaRoZ Napisano 1 Wrzesień 2008 Napisano 1 Wrzesień 2008 anatomia faktycznie razi, ale kolory jak bajera ;]
ortheza Napisano 1 Wrzesień 2008 Autor Napisano 1 Wrzesień 2008 niestety w "orginale" anatomia byla jeszcze gorsza :-) ciezkie boje z ta kobita prezeszedlem. niestety poleglem. Ale ciagle nie trace nadziei ze bedzie lepiej. dzieki wszytkim za komenty.
slizgi Napisano 1 Wrzesień 2008 Napisano 1 Wrzesień 2008 ładne, fajny kolor, ma klimat:) jako "grafikowy dendrofil" twierdze ze env, roslinki itd mogły by być bardziej dopieszczone, ale się podoba i tak, przypomina laseczkę z gierki Citizen Kabuto czy jak to tam było:) pozdrawiam sli.
żółty Napisano 25 Wrzesień 2008 Napisano 25 Wrzesień 2008 klimat ma niesamowity jak dla mnie a kolorki to juz w ogole wyzsza szkola ;] spuscily moja szczeke do piwnicy ;]
Rekomendowane odpowiedzi