Napisano 1 Wrzesień 200816 l ten grymas na twarzy mało kuszący :) coś tam nie tak , ale cała reszta smaczna
Napisano 1 Wrzesień 200816 l Calosc fajnie :) ale jak sie przyjzymy to od pasa w dol niezle ja woda znieksztalcila :)
Napisano 1 Wrzesień 200816 l Autor No i taka prawda :-) bledy w anatomii ciagle... ale walcze z tym. Moze kiedys sie uda.
Napisano 1 Wrzesień 200816 l No no no nie poznaje kolegi. Proporcje i perspektywa leza i kwicza ale ten kolorek - mniam :]
Napisano 1 Wrzesień 200816 l Klimat oryginału bardziej mi odpowiadał :) Co nie znaczy, że ta wersja jest zła
Napisano 1 Wrzesień 200816 l OMG zniszczyłeś to co było najlepsze w oryginale. Poza, kierunek ruchu całej sceny, jej dynamika pomimo pozornie statycznej pozy... i oświetlenie = klimat.
Napisano 1 Wrzesień 200816 l Autor niestety w "orginale" anatomia byla jeszcze gorsza :-) ciezkie boje z ta kobita prezeszedlem. niestety poleglem. Ale ciagle nie trace nadziei ze bedzie lepiej. dzieki wszytkim za komenty.
Napisano 1 Wrzesień 200816 l ładne, fajny kolor, ma klimat:) jako "grafikowy dendrofil" twierdze ze env, roslinki itd mogły by być bardziej dopieszczone, ale się podoba i tak, przypomina laseczkę z gierki Citizen Kabuto czy jak to tam było:) pozdrawiam sli.
Napisano 25 Wrzesień 200816 l klimat ma niesamowity jak dla mnie a kolorki to juz w ogole wyzsza szkola ;] spuscily moja szczeke do piwnicy ;]