polon Napisano 1 Wrzesień 2008 Napisano 1 Wrzesień 2008 Witam, pozazdrościłem mimibitew z innych działów forum i może dałoby sie zrobić coś takiego tutaj. Możnaby określić jakiś temat w stylu "strona salonu samochodowego " i tyle. Czekam na jakiś odzew i pozdrawiam.
Błazi Napisano 1 Wrzesień 2008 Napisano 1 Wrzesień 2008 ja jestem jak najbardziej za, ale dodałbym, że twórca takiej bitwy pisze specyfikacje, taką jak na ogół dostaje sie od zleceniodawców i dopiero wtedy wykonujemy zadanie.
polon Napisano 1 Wrzesień 2008 Autor Napisano 1 Wrzesień 2008 specyfikacje, taką jak na ogół dostaje sie od zleceniodawców chyba mam szczeście do klientów którzy gardzą specyfikacją bo od kiedy w tym robie nie dostełm jeszcze pełnych tekstów i wytycznych ;) ale to tak na marginesie, spox że już jest nas dwóch
Gość User190 Napisano 1 Wrzesień 2008 Napisano 1 Wrzesień 2008 Można by, ale jakieś szybkie szkicyki :) Generalnie nie bardzo mam czas na takie zabawy, ale z chęcią pokonkurowałbym z kimś ;) :P
Liber Napisano 1 Wrzesień 2008 Napisano 1 Wrzesień 2008 Ja tez sie pisze ale tylko w layouciki tak jak M@ti.
Knysha Napisano 2 Wrzesień 2008 Napisano 2 Wrzesień 2008 Tez myslalem nad tym od jakiegos czasu. Na razie zamykam watek, otworze jak przedyskutuje sprawe z redakcja :)
Rekomendowane odpowiedzi