polon Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 Witam, pozazdrościłem mimibitew z innych działów forum i może dałoby sie zrobić coś takiego tutaj. Możnaby określić jakiś temat w stylu "strona salonu samochodowego " i tyle. Czekam na jakiś odzew i pozdrawiam.
Błazi Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 ja jestem jak najbardziej za, ale dodałbym, że twórca takiej bitwy pisze specyfikacje, taką jak na ogół dostaje sie od zleceniodawców i dopiero wtedy wykonujemy zadanie.
polon Posted September 1, 2008 Author Posted September 1, 2008 specyfikacje, taką jak na ogół dostaje sie od zleceniodawców chyba mam szczeście do klientów którzy gardzą specyfikacją bo od kiedy w tym robie nie dostełm jeszcze pełnych tekstów i wytycznych ;) ale to tak na marginesie, spox że już jest nas dwóch
Guest User190 Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 Można by, ale jakieś szybkie szkicyki :) Generalnie nie bardzo mam czas na takie zabawy, ale z chęcią pokonkurowałbym z kimś ;) :P
Liber Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 Ja tez sie pisze ale tylko w layouciki tak jak M@ti.
Knysha Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 Tez myslalem nad tym od jakiegos czasu. Na razie zamykam watek, otworze jak przedyskutuje sprawe z redakcja :)
Recommended Posts