Sebastian Ozga Napisano 3 Wrzesień 2008 Napisano 3 Wrzesień 2008 Usta takie troszkę dziwne. I co to jest to takie, co przelatuje przez środek głowy? Jeśli jakaś ciecz, to powinna troszkę odbijać i delikatnie się załamywać przy samej głowie.
hcpiter Napisano 3 Wrzesień 2008 Napisano 3 Wrzesień 2008 super ! Jedynie oczodoly troszke dziwnie wyszly.
kots Napisano 3 Wrzesień 2008 Autor Napisano 3 Wrzesień 2008 Ekchem, ekchem. Sebastian Ozga Dziwne usta miały być dziwne. Tzn. takie jakie są. :) To co przelatuje przez głowę... No... To nie jest ciecz. Nazywam to roboczo granicą. Niemniej! Mogłem się bardziej postarać, nadać odbicia i wspomniane załamania, tak by efekt był bardziej przekonujący. Lenistwo. -_- hcpiter Dziękuję. Oczodoły, okolice oczu rzeczywiście mogły by być lepsze... W zasadzie cała praca mogła by. Im dłużej się patrzę tym więcej chcę poprawić... ;)
Ania Napisano 3 Wrzesień 2008 Napisano 3 Wrzesień 2008 Po lewej stronie granicy włosy wyglądają dziwnie, za dużo speculara i te takie pojedyncze włoski bezładnie wystające w dolnej części. Pod brwią powinien być lekki cień, teraz wygląda jak domalowana później. Oprócz tego praca mi się podoba, bardzo ładnie wyszła sama twarz (oprócz ucha).
kots Napisano 4 Wrzesień 2008 Autor Napisano 4 Wrzesień 2008 Dziękuję za komentarz! Być może zmuszę się i poprawię te rzeczy... To drobne poprawki w końcu. ;) Z tymi włosami nie byłem pewien. Czy właśnie wywalić speculara, czy nie...
Rekomendowane odpowiedzi