Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam, tak jak większość pisze po raz pierwszy. Nie znam maxa i v-ray tak dobrze jak Wy, i pewnie muszę popracować wiele no ale cóż...

Mam laptopa :/ ale spoko w październiku kupuje coś lepszego, załączone rendery liczyły mi się ok 7 godz w rozdzielczosci 900x900, nie wiem czy to normalne pewnie nie... /przeszukalem google i pracuje nad ustwieniami/

Do ustawien mych dochodzilem metoda prob i bledow wiec zadnej rewelki nie ma.... tak wiec moi mili cenne beda uwagi... rendery bez PS.

• Odpowiedzi 5
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Popular Days

Top Posters In This Topic

Napisano

witam na forum.

jak na poczatek nie jest zle. jesli vray to uzywaj vraysun + sky + physcamera, do testow sugeruje ukryc (na warstwie) meble a w szcegolnosci dywan (wyglada jak vrayfur albo max hair/fur) ktory zabiera mase czasu podczas renderingu.

jesli chcesz rad co do ustawien rendera to pokaz zrzut bo nie wiadomo jakie aktualnie uzywasz.

Gość bl0ndynek
Napisano

pokoik ładny, ale ten szklany stolik wstawiony troche na siłę

dywanik to vray fur ??

mam pytanie ile ta scena Ci się randerowala ?

Napisano

t0m3k: rendery okołu 7 h /mam laptopa 1gb ramu procek 1,7 ghz garta grafiki 512 mb/

bl0ndynek: ten dywan to kiedyś dostałem od kumple trawę do maxa 6 i ja wykorzystam. Jak chcecie i komuś się przyda mogę ją udostępnić

A tu moja inna pracka wanny konkurs poolspa z vraysun + sky + physcamera liczyla mi sie 10 h na moim laptopie

111.jpg