Napisano 6 Wrzesień 200816 l Hej, mam taki problem, otóż robię głowę za pomocą tego: http://www.max3d.pl/tut.php?id=217 poradnika, dotarłem do: "Przypisz Spline'owi modyfikacje Surface z paska Modify > More, powierzchnia powinna wyglądać tak jak obok. " Fajnie, tyle, że kiedy tak próbuję zrobić, spliny po prostu znikają. :| Mam 3ds max 7 Proszę o pomoc :X
Napisano 6 Wrzesień 200816 l Autor Hej, mam taki problem, otóż robię głowę za pomocą tego: http://www.max3d.pl/tut.php?id=217 poradnika, dotarłem do: "Przypisz Spline'owi modyfikacje Surface z paska Modify > More, powierzchnia powinna wyglądać tak jak obok. " Fajnie, tyle, że kiedy tak próbuję zrobić, spliny po prostu znikają. :| Mam 3ds max 7 Proszę o pomoc :X
Napisano 6 Wrzesień 200816 l Wybrałeś najgorszą technikę do wymodelowania głowy, moja rada rób w poly ;)
Napisano 6 Wrzesień 200816 l Wybrałeś najgorszą technikę do wymodelowania głowy, moja rada rób w poly ;)
Napisano 6 Wrzesień 200816 l Autor Możliwe, ale w każdym bądź razie chciałbym chociaż poznać przyczynę tego problemu, i jego rozwiązanie xD
Napisano 6 Wrzesień 200816 l Autor Możliwe, ale w każdym bądź razie chciałbym chociaż poznać przyczynę tego problemu, i jego rozwiązanie xD
Napisano 6 Wrzesień 200816 l Tomala ma racje. To ze ci znikaja to znaczy ze cos zle poukaladales ze splajnami. Splajny maja tworzyc swego rodzaju rusztowanie na ktorym ma powstac surface. Ale szczerze, olej to i przerzuc sie na poly.
Napisano 6 Wrzesień 200816 l Tomala ma racje. To ze ci znikaja to znaczy ze cos zle poukaladales ze splajnami. Splajny maja tworzyc swego rodzaju rusztowanie na ktorym ma powstac surface. Ale szczerze, olej to i przerzuc sie na poly.
Napisano 6 Wrzesień 200816 l Tak się modelowało w czasach przed Chrystusem. Teraz tylko poly albo SubDiv.
Napisano 6 Wrzesień 200816 l Tak się modelowało w czasach przed Chrystusem. Teraz tylko poly albo SubDiv.
Napisano 6 Wrzesień 200816 l Autor Z poly idzie mi jeszcze gorzej, ale popróbuję jeszcze ^^ Edytowane 6 Wrzesień 200816 l przez Caesum
Napisano 6 Wrzesień 200816 l Autor Z poly idzie mi jeszcze gorzej, ale popróbuję jeszcze ^^ Edytowane 6 Wrzesień 200816 l przez Caesum