adriansan Napisano 20 Luty 2004 Share Napisano 20 Luty 2004 Czesć. oto animacja robiona na zakończenie semestru (pół roku temu). chodziło w niej głównie o to by dobrze zanimowac postać.. nie o swiatla itp., więc na pewno możnaby w niej zmienic dużo rzeczy.. sam bym to zrobił, ale nie mam pliku maxowego (bład dysku->format:). Ostało sie tylko to:). Robiłem ja w 3dsmax5 z użyciem wyłącznie Scanline\'a. Mój sprzęt to: Athlon 1.2, SDRAM 320.. GForce MX 440 64MB, dlatego też robiła mi się ..przez całą noc... jakieś 7 godzin:) plik: Ninja animka pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_LoGaN_ Napisano 20 Luty 2004 Share Napisano 20 Luty 2004 cos z tym linkiem dalej jest nie tak - a pozatym jesli to jest animka to nie powinno byc w dziale animacje ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozioo Napisano 20 Luty 2004 Share Napisano 20 Luty 2004 Porusza sięjakby jeździł po szynach. Nie czuć grawitacji. Gdybyś to poprawil to byłoby całkiem fajnie. Nie mowie oczywiście o całości tylko o animacji;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adriansan Napisano 20 Luty 2004 Autor Share Napisano 20 Luty 2004 hmm jest to dział prac skończonych, nie jest napisane ze prac jako obrazki. W dziale animacje są WIPy i projekty. dzięki za komentarze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 20 Luty 2004 Share Napisano 20 Luty 2004 No musze przyznac, ze nie zanimowales tej postaci najlepiej. Porusza sie jak owad a nie jak czlowiek. Za malo sie w tym ciele dzieje przy ewolucjach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SCORPI Napisano 21 Luty 2004 Share Napisano 21 Luty 2004 A GDZIE JEST DZWIEK!!!!!!!!! nie ma krucze dzwieku.... coś mi nie działa dzwiek :((((((((((( czemu???? kurde nic nie słychać! :( a co do animki.. nooo pracuj dalej, troche to no dzisieni wygląda szczerze mówiąc głównie momęt skosu... pozatym tak troche sie sztywnie porusza... zauważ że człwoeik jak idzie naprzód to sie jescze kiwa w boki a u ciebie ciagle jak sie porusz ana wprost to jedynie co to do tyłu i do przodu sie kiwa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi