Crash Napisano 22 Listopad 2002 Napisano 22 Listopad 2002 nie wiem, moze adek juz na to wpadl i sie tylko osmiesdzam bo nie przeczytalem akiegos komunikatu :) Moj pomysl wyglada tak: Jako ze serwis adka jest dosc znany i powazany uwazam ze za wygrana badz wyroznienie w bitwie, autor pracy powinien otrzymywac jakis symbol graficzny np jakis puchar 1st prise ktory moglby dolaczyc do swojej grafiki gdzies w rogu, ponadto adek moglby sporzadzic jakis dokument potwierdzajacy wygrana, recznie go podpisac, zeskanowac i wyslac zwyciescy. Co wy na to?
Bacry Napisano 22 Listopad 2002 Napisano 22 Listopad 2002 Mam nadzieję, że zwycięsca będzie z Polski inaczej Adek musiał by wybulić kasę za list zagraniczny:) Ogólnie popieram:)
VGT Napisano 22 Listopad 2002 Napisano 22 Listopad 2002 Pomysł na pocz±tku wydaje się zabawny, ale po głębszym zastanowieniu to naprawdę ma sens!!! Jestem za.
KLICEK Napisano 22 Listopad 2002 Napisano 22 Listopad 2002 witam!!! Zawsze po takim papierku grafik sie dowartosciowuje :-) i zawsze papierek sie przyda w poszukiwaniu pracy :-) w polsce i za graniaca :D
Gotham Napisano 24 Listopad 2002 Napisano 24 Listopad 2002 Ja jestem za. Adek w e-mailu napisal mi ze takrze... Wiec postanowione. Pomysly nawet poszly dalej, ale nie wolno ich zdradzac... :)
saygon Napisano 26 Listopad 2002 Napisano 26 Listopad 2002 ciekawa idea. tez jestem za. [przynajmiejnikt nie będzie mówil ze nie ma nagród.
Rekomendowane odpowiedzi