Napisano 22 Listopad 200222 l nie wiem, moze adek juz na to wpadl i sie tylko osmiesdzam bo nie przeczytalem akiegos komunikatu :) Moj pomysl wyglada tak: Jako ze serwis adka jest dosc znany i powazany uwazam ze za wygrana badz wyroznienie w bitwie, autor pracy powinien otrzymywac jakis symbol graficzny np jakis puchar 1st prise ktory moglby dolaczyc do swojej grafiki gdzies w rogu, ponadto adek moglby sporzadzic jakis dokument potwierdzajacy wygrana, recznie go podpisac, zeskanowac i wyslac zwyciescy. Co wy na to?
Napisano 22 Listopad 200222 l Mam nadzieję, że zwycięsca będzie z Polski inaczej Adek musiał by wybulić kasę za list zagraniczny:) Ogólnie popieram:)
Napisano 22 Listopad 200222 l Pomysł na pocz±tku wydaje się zabawny, ale po głębszym zastanowieniu to naprawdę ma sens!!! Jestem za.
Napisano 22 Listopad 200222 l witam!!! Zawsze po takim papierku grafik sie dowartosciowuje :-) i zawsze papierek sie przyda w poszukiwaniu pracy :-) w polsce i za graniaca :D
Napisano 24 Listopad 200222 l Ja jestem za. Adek w e-mailu napisal mi ze takrze... Wiec postanowione. Pomysly nawet poszly dalej, ale nie wolno ich zdradzac... :)
Napisano 26 Listopad 200222 l ciekawa idea. tez jestem za. [przynajmiejnikt nie będzie mówil ze nie ma nagród.