Rembik Napisano 21 Wrzesień 2008 Napisano 21 Wrzesień 2008 (edytowane) Skończone, niestety wymęczone. Główny nacisk położyłem na deformację i skutki zmiany kształtu. Popękana skóra, naderwane mięśnie. Atrybutem koszmaru jest brzytwa, którą nacina sobie ranę za każdy zabrany nam sen, traktując je jako trofea. Istota ta ma wzbudzać obrzydzenie... Duża wersja: Na wstępie chciałbym się przywitać, jako że jest to mój pierwszy post tutaj. Mam nadzieję, że nie spóźniłem się ze zgłoszeniem :) Jak widzę mamy już zwycięzce, ale co mi tam, jako "zapalony amator", wrzucę naprawdę wstępne szkice. Mam nadzieję, że wszystko dobrze wklejone. Mam tego troszkę więcej, ale wszystkie o podobnej wartości więc pokaże tylko te 4 sztuki. Wątek zobaczyłem wczoraj więc i czasu miałem mało więc dopiero w tygodniu będę w stanie pokazać dokładniejsze wykonanie. Pozdrawiam i jeszcze raz witam. Edytowane 28 Wrzesień 2008 przez Rembik
miriam Napisano 22 Wrzesień 2008 Napisano 22 Wrzesień 2008 Witam na Forum :) Trochę czasu jeszcze zostało więc działaj. Powodzenia //Pozdr.
Chrupek Napisano 22 Wrzesień 2008 Napisano 22 Wrzesień 2008 fajny ptaszek... w sensie stworek :-))))))
Rembik Napisano 22 Wrzesień 2008 Autor Napisano 22 Wrzesień 2008 Kolejny update, Bardzo szybki kolor, dzisiaj moje urodzinki więc nie wiem czy zdołam więcej dzisiaj :D Pozdrawiam
JakkaS Napisano 22 Wrzesień 2008 Napisano 22 Wrzesień 2008 Strasznie się z tym cykasz a mało podejmujesz decyzji. Nawrzucałeś kilka obrazków, które się praktycznie nie różnią między sobą....progresu na nich nie widać. Ot parę minut więcej dziobania. Brak w tym pracy... Sorry, że tak solą sypie ...i to w urodziny. Co złego to nie ja... Wszystkiego dobrego. Pozdrawiam -K
Rembik Napisano 23 Wrzesień 2008 Autor Napisano 23 Wrzesień 2008 Wiesz stary, obrażę się nie ma co :D Napisałem wcześniej, że dopiero co odkryłem ten wątek i miałem mało czasu na cokolwiek, zaznaczyłem też że jestem amatorem, ale dzięki za uwagi postaram się w następnym czasie pokazać znacznie więcej... To, że się cackam to fakt, nazwałbym to problemami z obsługą tabletu i brakiem pewności siebie ot co :D Pozdrawiam i biorę się do roboty.
Rembik Napisano 23 Wrzesień 2008 Autor Napisano 23 Wrzesień 2008 Mam nadzieję, że tym razem mniej soli... jak zawsze problemy z kolorem, malowanie to nie moja mocna strona, ale walczę... Pozdrawiam :)
leander Napisano 29 Wrzesień 2008 Napisano 29 Wrzesień 2008 Mi sie szkice bardzo podobaja. Zapowiadaly sie intrygujaco, ale w digitalu postac zrobila sie nieco gumowa i zatracila sie ta klimatyczna kreska ze szkicu.
Rembik Napisano 30 Wrzesień 2008 Autor Napisano 30 Wrzesień 2008 (edytowane) Dokładnie, nie mój styl ten koszmar, ale chciałem powalczyć i poćwiczyć (to moja 3 praca na tablecie). Miałem także podkład malarski do tego, ale po zeskanowaniu i kilku próbach wstawienia, zrezygnowałem troszkę żałuję, bo mało się tym podkładem bawiłem ... Edytowane 4 Styczeń 2009 przez Rembik
Rekomendowane odpowiedzi