furion2006 Napisano 22 Wrzesień 2008 Napisano 22 Wrzesień 2008 Witam, chciał bym wam zaprezentwoac konkurs który został ogłoszony na jednym z polskich for. W konkursie do wygrania jest świetna gra S.T.A.L.K.E.R. Czyste Niebo. Aby wziąśc udział w konkursie należy napisac recenzję karty graficznej i zgłosic ją do konkursu. Jako że forum jest małe, szanse na wygraną są ogromne. Więcej danych o konkursie: http://3d-info.pl/index.php?showtopic=643&pid=4998&st=0entry4998
ReflectVision Napisano 22 Wrzesień 2008 Napisano 22 Wrzesień 2008 nie ten dzial ? :) poza tym takie gry dorzucaja chyba do plyt glownych :D (moge sie mylic, nie bić)
furion2006 Napisano 22 Wrzesień 2008 Autor Napisano 22 Wrzesień 2008 Szczerze to nie wiem jaki dział był by odpowiedni, (zawsze jak tu trafiam to mam problem z napisaniem posta w odpowiednim dziale :P ) Co do gry to oficjalna cena 99zł - tzn tyle co większośc nowych gier, i ma niezłe oceny na portalach "growych" (8,6/10 od graczy na gry-online.pl) jeśli faktycznie dodają do płyt głównych to raczej z "bardzo wysokiej półki" ;)
Drakula Napisano 22 Wrzesień 2008 Napisano 22 Wrzesień 2008 ReflectVision: ta gra wyszla kilka(nascie) dni temu...
streaker Napisano 22 Wrzesień 2008 Napisano 22 Wrzesień 2008 Do płyt dają stalkera schadow of chernobyl, clear sky to druga cześć (prolog) - obie bardzo dobre i bardzo niestabilne ;)
furion2006 Napisano 23 Wrzesień 2008 Autor Napisano 23 Wrzesień 2008 No tak, ale pomijając tą "niestabilnośc" to warto grę miec na swojej półeczce. Szczególnie że o wygraną będzie dośc łatwo, forum organizujące konkurs ma zaledwie 130 użytkowników, z czego jakieś 10% weźmie udział w konkursie :P
JmTm00 Napisano 23 Wrzesień 2008 Napisano 23 Wrzesień 2008 a tam warto....79 zyla.....szkoda mózgu moim zdaniem....a gierka w pipunię :D
ReflectVision Napisano 23 Wrzesień 2008 Napisano 23 Wrzesień 2008 ludzie z for graficznych to są lenie, wiec nie ma chyba po co wrzucac tu takiego konkursu, za 79zł nikt nie znajdzie czasu :D (a mowia ze pracy nie ma! )
JmTm00 Napisano 23 Wrzesień 2008 Napisano 23 Wrzesień 2008 ludzie z for graficznych to są lenie, wiec nie ma chyba po co wrzucac tu takiego konkursu, za 79zł nikt nie znajdzie czasu :d (a mowia ze pracy nie ma! ) xdxd :d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d
KLICEK Napisano 23 Wrzesień 2008 Napisano 23 Wrzesień 2008 dobrze prawicie :) wole sie karnac do sklepu :P
kliment woroszyłow Napisano 23 Wrzesień 2008 Napisano 23 Wrzesień 2008 ja bym może i gierkę wziął...jak by dawali za nic nie robienie..nic nie robienie mnie wcale nie męczy. :D
streaker Napisano 23 Wrzesień 2008 Napisano 23 Wrzesień 2008 Lenie... :P A wy chcielibyście do wygrania od razu pewnie jakieś Quadro albo FireGL. To max 2h roboty (razem z zrobieniem zdjęć, testów w paru programach i grach i wypiciem piwa na oblanie swojego dzieła)
furion2006 Napisano 23 Wrzesień 2008 Autor Napisano 23 Wrzesień 2008 No ja wam wręcz "oddac" chcę świetną gierkę , a wy jeszcze narzekacie ... niewdzięczne bestie... JmTm00 usprawiedliwiam w 100%, mi tez szkoda jego mózgu ;] .... Jak wielkim uchybieniem była by strata z tak błahego powodu niebotycznie utalentowanego.... kogoś :P (JmTm00 uwaga na te trudniejsze słowa) xD I podobno leniwi a do sklepu chcą chodzic. Jak wygrasz u nas to dostawę pod same drzwiczki dostaniesz (a jak będą uchylone to i może pod kompa samego). I oszczędzisz te klika cennych kalorii pamiętając o zbliżającej się zimie... :) Całe szczęście na koniec jeden głos rozsądku - streaker - dobrze radzę posłuchajcie go (bo nieźle się wykosztowałem aby powiedział to co powiedział xD )
Rekomendowane odpowiedzi