Napisano 22 Wrzesień 200816 l Witam, chciał bym wam zaprezentwoac konkurs który został ogłoszony na jednym z polskich for. W konkursie do wygrania jest świetna gra S.T.A.L.K.E.R. Czyste Niebo. Aby wziąśc udział w konkursie należy napisac recenzję karty graficznej i zgłosic ją do konkursu. Jako że forum jest małe, szanse na wygraną są ogromne. Więcej danych o konkursie: http://3d-info.pl/index.php?showtopic=643&pid=4998&st=0entry4998
Napisano 22 Wrzesień 200816 l nie ten dzial ? :) poza tym takie gry dorzucaja chyba do plyt glownych :D (moge sie mylic, nie bić)
Napisano 22 Wrzesień 200816 l Autor Szczerze to nie wiem jaki dział był by odpowiedni, (zawsze jak tu trafiam to mam problem z napisaniem posta w odpowiednim dziale :P ) Co do gry to oficjalna cena 99zł - tzn tyle co większośc nowych gier, i ma niezłe oceny na portalach "growych" (8,6/10 od graczy na gry-online.pl) jeśli faktycznie dodają do płyt głównych to raczej z "bardzo wysokiej półki" ;)
Napisano 22 Wrzesień 200816 l Do płyt dają stalkera schadow of chernobyl, clear sky to druga cześć (prolog) - obie bardzo dobre i bardzo niestabilne ;)
Napisano 23 Wrzesień 200816 l Autor No tak, ale pomijając tą "niestabilnośc" to warto grę miec na swojej półeczce. Szczególnie że o wygraną będzie dośc łatwo, forum organizujące konkurs ma zaledwie 130 użytkowników, z czego jakieś 10% weźmie udział w konkursie :P
Napisano 23 Wrzesień 200816 l a tam warto....79 zyla.....szkoda mózgu moim zdaniem....a gierka w pipunię :D
Napisano 23 Wrzesień 200816 l ludzie z for graficznych to są lenie, wiec nie ma chyba po co wrzucac tu takiego konkursu, za 79zł nikt nie znajdzie czasu :D (a mowia ze pracy nie ma! )
Napisano 23 Wrzesień 200816 l ludzie z for graficznych to są lenie, wiec nie ma chyba po co wrzucac tu takiego konkursu, za 79zł nikt nie znajdzie czasu :d (a mowia ze pracy nie ma! ) xdxd :d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d
Napisano 23 Wrzesień 200816 l ja bym może i gierkę wziął...jak by dawali za nic nie robienie..nic nie robienie mnie wcale nie męczy. :D
Napisano 23 Wrzesień 200816 l Lenie... :P A wy chcielibyście do wygrania od razu pewnie jakieś Quadro albo FireGL. To max 2h roboty (razem z zrobieniem zdjęć, testów w paru programach i grach i wypiciem piwa na oblanie swojego dzieła)
Napisano 23 Wrzesień 200816 l Autor No ja wam wręcz "oddac" chcę świetną gierkę , a wy jeszcze narzekacie ... niewdzięczne bestie... JmTm00 usprawiedliwiam w 100%, mi tez szkoda jego mózgu ;] .... Jak wielkim uchybieniem była by strata z tak błahego powodu niebotycznie utalentowanego.... kogoś :P (JmTm00 uwaga na te trudniejsze słowa) xD I podobno leniwi a do sklepu chcą chodzic. Jak wygrasz u nas to dostawę pod same drzwiczki dostaniesz (a jak będą uchylone to i może pod kompa samego). I oszczędzisz te klika cennych kalorii pamiętając o zbliżającej się zimie... :) Całe szczęście na koniec jeden głos rozsądku - streaker - dobrze radzę posłuchajcie go (bo nieźle się wykosztowałem aby powiedział to co powiedział xD )