claude Napisano 23 Wrzesień 2008 Napisano 23 Wrzesień 2008 Robię poważne zlecenie a tu Windows się aktualizuje i chce mi zainstalować service pack 3 cz instalować ten dodatek, nie chciał bym aby mi zepsuł kompa w tak pracowitym czasie
ognisty Napisano 23 Wrzesień 2008 Napisano 23 Wrzesień 2008 lepiej narazie sobie daruj, słyszalem że dużo z nim problemów, ja bym nie ryzykował
Hynol Napisano 24 Wrzesień 2008 Napisano 24 Wrzesień 2008 Pojawiają się problemy z niektórymi aplikacjami. Nie u wszystkich, ale ryzyko zawsze istnieje. SP2 jest pewny. SP3, no cóż - instalujesz na własną odpowiedzialność ;)
mirach Napisano 24 Wrzesień 2008 Napisano 24 Wrzesień 2008 Ja sie trzymam w takich sytuacjach zasady: Jak dziala - nie naprawiaj. Jak bedziesz mial czas na zabawy z systemem operacyjnym, to sobie zainstaluj, jak jestes zapracowany, trzymaj sie konfiguracji ktora dziala dla ciebie.
aspenboy Napisano 24 Wrzesień 2008 Napisano 24 Wrzesień 2008 So far so good, od kilku dni mam zainstalowanego i jeszcze nie napotkałem na problemy - i mam nadzieję, że tak zostanie :D
trosiek Napisano 24 Wrzesień 2008 Napisano 24 Wrzesień 2008 i tak pewnie będzie niedługo sam się aktualizował do sp3 przez automatyczne updaty, jeśli jeszcze tego nie robi.
Vorek Napisano 24 Wrzesień 2008 Napisano 24 Wrzesień 2008 mi się zaktualizował jakiś czas temu, ale musiałem teraz sprawdzić czy na pewno, absolutnie żadnej różnicy.
Rekomendowane odpowiedzi