Napisano 23 Wrzesień 200816 l Robię poważne zlecenie a tu Windows się aktualizuje i chce mi zainstalować service pack 3 cz instalować ten dodatek, nie chciał bym aby mi zepsuł kompa w tak pracowitym czasie
Napisano 23 Wrzesień 200816 l lepiej narazie sobie daruj, słyszalem że dużo z nim problemów, ja bym nie ryzykował
Napisano 24 Wrzesień 200816 l Pojawiają się problemy z niektórymi aplikacjami. Nie u wszystkich, ale ryzyko zawsze istnieje. SP2 jest pewny. SP3, no cóż - instalujesz na własną odpowiedzialność ;)
Napisano 24 Wrzesień 200816 l Ja sie trzymam w takich sytuacjach zasady: Jak dziala - nie naprawiaj. Jak bedziesz mial czas na zabawy z systemem operacyjnym, to sobie zainstaluj, jak jestes zapracowany, trzymaj sie konfiguracji ktora dziala dla ciebie.
Napisano 24 Wrzesień 200816 l So far so good, od kilku dni mam zainstalowanego i jeszcze nie napotkałem na problemy - i mam nadzieję, że tak zostanie :D
Napisano 24 Wrzesień 200816 l i tak pewnie będzie niedługo sam się aktualizował do sp3 przez automatyczne updaty, jeśli jeszcze tego nie robi.
Napisano 24 Wrzesień 200816 l mi się zaktualizował jakiś czas temu, ale musiałem teraz sprawdzić czy na pewno, absolutnie żadnej różnicy.