Napisano 24 Wrzesień 200816 l witam zamieszczam taki oto bazgroł, który to mecze sobie w pracy jak akurat nie mam co robic ;] Bazgroł ten powstaje w ramach nauki więc prosze o liczne c&c w ramach pomocy ;] a tu link do refki z ktorej korzystałem przy samej pozie mojego wojaka i oczywiscie pracka ( tak wiem zielona szmatka nie pasuje ;] zniknie w najblizszym czasie )
Napisano 24 Wrzesień 200816 l Proporcje wydaja sie w pozadku, ale cos z twarza nie tak. Swiatlo sie inaczej rozklada na klacie! przypatrz sie to co zrobiles wygrala jak dwa sloiki postawione kolo siebie :)
Napisano 25 Wrzesień 200816 l Autor yookeer bo on tam ma skitrane kiszone na zagryche;] a na serio nie wiem za bardzo jak mam to zrobic inaczej ale proboje dalej ;] moze cos z tego bedzie a wiec maly upek EDIT jeszcze ze zbroją walcze Edytowane 25 Wrzesień 200816 l przez żółty
Napisano 25 Wrzesień 200816 l Proponuje, skoro dopiero zaczynasz to pobaw sie, najpierw samym światłem - porób na szarościach, a zaczniesz dostrzegac, co gdzie i jak :) tutaj masz przyklad jak powinno byc mniej wiecej. Sorry za over 0,5 min speed :D
Napisano 25 Wrzesień 200816 l Autor nie ma problemu ;] i dzięki za podpowiedź EDIT zaczalem od nowa, jakas godzina smarowania Edytowane 26 Wrzesień 200816 l przez żółty
Napisano 14 Październik 200816 l Autor upek po przerwie, wiem ze malo ale nie mialem czasu ostatnio, z prawą nogą cos sknocone jest ale to sie pozniej poprawi nie wiem chyba kolano za nisko jakby
Napisano 14 Październik 200816 l znacznie lepiej niż poprzednio... ;) a uwagi to już koledzy, którzy się znają w temacie, bo Ja się dopiero uczę... ;)