żółty Napisano 24 Wrzesień 2008 Napisano 24 Wrzesień 2008 witam zamieszczam taki oto bazgroł, który to mecze sobie w pracy jak akurat nie mam co robic ;] Bazgroł ten powstaje w ramach nauki więc prosze o liczne c&c w ramach pomocy ;] a tu link do refki z ktorej korzystałem przy samej pozie mojego wojaka i oczywiscie pracka ( tak wiem zielona szmatka nie pasuje ;] zniknie w najblizszym czasie )
yookeer Napisano 24 Wrzesień 2008 Napisano 24 Wrzesień 2008 Proporcje wydaja sie w pozadku, ale cos z twarza nie tak. Swiatlo sie inaczej rozklada na klacie! przypatrz sie to co zrobiles wygrala jak dwa sloiki postawione kolo siebie :)
żółty Napisano 25 Wrzesień 2008 Autor Napisano 25 Wrzesień 2008 (edytowane) yookeer bo on tam ma skitrane kiszone na zagryche;] a na serio nie wiem za bardzo jak mam to zrobic inaczej ale proboje dalej ;] moze cos z tego bedzie a wiec maly upek EDIT jeszcze ze zbroją walcze Edytowane 25 Wrzesień 2008 przez żółty
yookeer Napisano 25 Wrzesień 2008 Napisano 25 Wrzesień 2008 Proponuje, skoro dopiero zaczynasz to pobaw sie, najpierw samym światłem - porób na szarościach, a zaczniesz dostrzegac, co gdzie i jak :) tutaj masz przyklad jak powinno byc mniej wiecej. Sorry za over 0,5 min speed :D
żółty Napisano 25 Wrzesień 2008 Autor Napisano 25 Wrzesień 2008 (edytowane) nie ma problemu ;] i dzięki za podpowiedź EDIT zaczalem od nowa, jakas godzina smarowania Edytowane 26 Wrzesień 2008 przez żółty
żółty Napisano 14 Październik 2008 Autor Napisano 14 Październik 2008 upek po przerwie, wiem ze malo ale nie mialem czasu ostatnio, z prawą nogą cos sknocone jest ale to sie pozniej poprawi nie wiem chyba kolano za nisko jakby
floo Napisano 14 Październik 2008 Napisano 14 Październik 2008 znacznie lepiej niż poprzednio... ;) a uwagi to już koledzy, którzy się znają w temacie, bo Ja się dopiero uczę... ;)
Rekomendowane odpowiedzi