Jump to content

Recommended Posts

Posted

witam

zamieszczam taki oto bazgroł, który to mecze sobie w pracy jak akurat nie mam co robic ;] Bazgroł ten powstaje w ramach nauki więc prosze o liczne c&c w ramach pomocy ;] a tu link do refki z ktorej korzystałem przy samej pozie mojego wojaka Barbarian Warrior J - 11 i oczywiscie pracka ( tak wiem zielona szmatka nie pasuje ;] zniknie w najblizszym czasie )

11xo5.jpg

• Replies 6
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Proporcje wydaja sie w pozadku, ale cos z twarza nie tak.

Swiatlo sie inaczej rozklada na klacie! przypatrz sie to co zrobiles wygrala jak dwa sloiki postawione kolo siebie :)

Posted (edited)

yookeer bo on tam ma skitrane kiszone na zagryche;] a na serio nie wiem za bardzo jak mam to zrobic inaczej ale proboje dalej ;] moze cos z tego bedzie a wiec maly upek

12xh9.jpg

EDIT

jeszcze ze zbroją walcze

12fx9.jpg

Edited by żółty
Posted

Proponuje, skoro dopiero zaczynasz to pobaw sie, najpierw samym światłem - porób na szarościach, a zaczniesz dostrzegac, co gdzie i jak :) tutaj masz przyklad jak powinno byc mniej wiecej. Sorry za over

4f904990.jpg

0,5 min speed :D

Posted

upek po przerwie, wiem ze malo ale nie mialem czasu ostatnio, z prawą nogą cos sknocone jest ale to sie pozniej poprawi nie wiem chyba kolano za nisko jakby

14ax4.jpg

Posted

znacznie lepiej niż poprzednio... ;)

a uwagi to już koledzy, którzy się znają w temacie, bo Ja się dopiero uczę... ;)