yookeer Napisano 25 Wrzesień 2008 Napisano 25 Wrzesień 2008 Witam Moje długie zmagania z bitwa CAbattle na DA Mam nadzieje, że się opłaci :) JoKeR
nicponim Napisano 26 Wrzesień 2008 Napisano 26 Wrzesień 2008 klimatyczna postac,ale te oczy faktycznie plaskie,wygladaja jak wklejone, i twarz mimo ze dodales tam minimalnie róz,błekit to wydaje sie szara i brudna;/ jak na sam portret to troche chyba za malo tego detalu i smaczkow;/ zycze powodzenia!
yookeer Napisano 26 Wrzesień 2008 Autor Napisano 26 Wrzesień 2008 Miala być szara i brudna - takie zalozenie :) troche smaczkow kolorystycznych ny tylko to podtkreslic ! jeszcze wiecej detalu? w twarzy? Hmmm co np? Thebugaj :) a wez z tym tlem :P http://www.digart.pl/forum/temat/815318/CAB_Special_-_Dwunasta_Siostra_-_GLOSOWANIE?p=1 - naprade swietna prace wiec zapraszam do poogldania ;]
nicponim Napisano 26 Wrzesień 2008 Napisano 26 Wrzesień 2008 chodzi mi o to ze jak juz robisz sam portret to warto byloby obmuskac go tak jak tylko potrafisz,jakas teksturke,dodac pory skóry,ladnie pociagnac brwi,zmarszczki koło oka pięknie odpicowac,ladnie wycieniowac wszystko(np. ten cien pod jej prawym okiem wyglada jakby oko było wciesniete na 5cm w głowe oO),pobawic sie gamą kolorów, troche ozywic innymi barwami, bo teraz mimo iz klimatyczna i ciekawa postac to jednak nudna i mdła;/ pzdr!
yookeer Napisano 26 Wrzesień 2008 Autor Napisano 26 Wrzesień 2008 DZieki za ten nieokielznany komentarz :) na serio sie przydal :) w nastepnych pracach bede staral sie o tym pamietac ;]
yookeer Napisano 26 Wrzesień 2008 Autor Napisano 26 Wrzesień 2008 ZApierdziela ;] z gory.przodu i z jej prawej strony :D
Rekomendowane odpowiedzi