Napisano 27 Wrzesień 200816 l Wizka pod maxa9, po przejściach w Photoshopie renderowałem mentalem orginal wygląda troszkę inaczej:)
Napisano 27 Wrzesień 200816 l Noc to czy dzień, bo jak na razie to dookoła ciemności, a budynek dosyć "widny" ? I trawa szara jakaś no chyba, że to żwirek (?) Poza tym mało widać na obrazku tej jakości, postaraj zamieścić na jakimś imageshacku czy innym fotosiku.
Napisano 28 Wrzesień 200816 l To wygląda jak dla everów :P też taki jasny budynek na tle takiego ciemniejszego nieba :) bardzo mi się podoba.
Napisano 28 Wrzesień 200816 l Właśnie dobrze to wygląda w tym oswietleniu zmierzchu, tak bywa naturalnie też. Tylko jakość obrazka mizerna. No, ciut rozjasniłabym ten las na tyłach. I żwirek tez spoko.
Napisano 28 Wrzesień 200816 l Szkoda, że to takie małe. ;) Ale i tak prezentuje się świetnie, gratulacje.
Napisano 28 Wrzesień 200816 l A ja dalej będę się upierał, że dookoła ciut za ciemno i mogło być lepiej mimo tego przepięknie oświetlonego budynku ;).
Napisano 1 Październik 200816 l Autor jak znajdę jeszcze troszkę czasu to podkręcę to niesczesane tło i może będzie git. póki co wklejam większy format :) pozdrawiam...