mrys Napisano 28 Wrzesień 2008 Share Napisano 28 Wrzesień 2008 W ramach różnych zawirowań zleceniodawczych równolegle z pozostałymi projektami musiałem ruszyć kolejny model. Zanim jednak pokażę całość postanowiłem puścić w obieg "detal", czyli silnik gwiazdowy Bristol Mercury IX. A to dlatego, że to model sam w sobie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_Arti_ Napisano 28 Wrzesień 2008 Share Napisano 28 Wrzesień 2008 Cóż mogę powiedzieć, oślepiony blaskiem detalu? Coodo! ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrys Napisano 28 Wrzesień 2008 Autor Share Napisano 28 Wrzesień 2008 Detal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 28 Wrzesień 2008 Share Napisano 28 Wrzesień 2008 Jestem pod wrazeniem ! Super detal, podobnie jak w reszcie twoich modeli :) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kliment woroszyłow Napisano 28 Wrzesień 2008 Share Napisano 28 Wrzesień 2008 jest nieżle, pracuj dalej ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrys Napisano 4 Październik 2008 Autor Share Napisano 4 Październik 2008 Silnik właściwy gotowy. Nie zamierzam na razie modelować całej tylnej części, bo i tak jej nie będzie widać po "zamontowaniu" w samolocie a referencje jakie mam są niewystarczające. Teraz pora na zintegrowana z silnikiem osłonę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Belus Napisano 4 Październik 2008 Share Napisano 4 Październik 2008 jeżeli to "tylko" silnik to nie wyobrażam sobie reszty samolotu... "detalista" z ciebie;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi