Shogun 3D Napisano 28 Wrzesień 2008 Share Napisano 28 Wrzesień 2008 Jak w temacie. WTF*? * Wielkie Twierdzenie Fermata :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
La R Napisano 28 Wrzesień 2008 Share Napisano 28 Wrzesień 2008 A u mnie za to odwrotnie do tego stopnia, że chodzi mi szybciej niż fr co mnie jeszcze bardziej dziwi :| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shi Napisano 28 Wrzesień 2008 Share Napisano 28 Wrzesień 2008 mam ten sam problem>> chętnie sie dowiem czy da się coś na to poradzić! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 28 Wrzesień 2008 Autor Share Napisano 28 Wrzesień 2008 Peoblem już rozwiązany. W razie czego zapraszam na priva bo to dość zawiłe, a ja mam masę roboty, nie mogę się teraz rozpisywać... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SWRSC Napisano 28 Wrzesień 2008 Share Napisano 28 Wrzesień 2008 wiadomo o co chodzi :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi