Knysha Napisano 30 Wrzesień 2008 Napisano 30 Wrzesień 2008 Mało czytelne, limonki powinny byc wieksze. Typografia - może 4pt tracking?
polka dot Napisano 30 Wrzesień 2008 Napisano 30 Wrzesień 2008 spore różnice w proporcjach liter. napis jest agresywny i ciężko mi utrzymać na nim wzrok. oczy biegają w te i we w te a u ć:(
leander Napisano 30 Wrzesień 2008 Napisano 30 Wrzesień 2008 Przekombinowane troche. Przez roznice swiatel, jakies zabawy dziwne z malymi akcencikami, nieczytelnosc, to juz sie ilustracja zrobila a nie znak. Nawet jak juz wiem jak to sie czyta, to ciagle czytam "cub elemon". Ale jak u polki dot, to czytanie troche bolesne jest. Moze uspokoic napis i cytryny zrobic bardziej graficznie..
Knysha Napisano 30 Wrzesień 2008 Napisano 30 Wrzesień 2008 Co do nazwy - za pierwszym razem przeczytalem "Cubele mon"...
mirach Napisano 30 Wrzesień 2008 Napisano 30 Wrzesień 2008 Ja powiem tak, mi sie podoba ze wzgledow estetycznych. Z punktu widzenia czytelnosci i logotypu, to musze zgodzic sie z przedmowcami. A tak btw. to Cubelemon czy Cubelime ? :) knysha: yo mon, ke'passa? :D
Touch Napisano 30 Wrzesień 2008 Napisano 30 Wrzesień 2008 ja "Cebel emon":D Chyba za bardzo zapatrzyłeś się na prace publikowane w newwebpic e-zine;) A limonki są zielone. (edit: właśnie, cytryny, czy limonki w końcu?) Pozdrawiam;)
Knysha Napisano 30 Wrzesień 2008 Napisano 30 Wrzesień 2008 mirach - nutin', watchin' the game, havin' Bud ;] Cubelime - lime = limonka
cryogenicdreams Napisano 30 Wrzesień 2008 Autor Napisano 30 Wrzesień 2008 Panowie, miało być tak jak jest. Lemon = cytryna. ;-)
cryogenicdreams Napisano 30 Wrzesień 2008 Autor Napisano 30 Wrzesień 2008 Teraz bardziej czytelnie to wygląda ?
Touch Napisano 30 Wrzesień 2008 Napisano 30 Wrzesień 2008 jeśli o mnie chodzi, to pierwsza myśl jaka się pojawia, to 'gdzieś już to widziałem'. Poprosze teraz wersję b&w;)
leander Napisano 30 Wrzesień 2008 Napisano 30 Wrzesień 2008 Jak na moje oko miedzy literami "L E M" sa za duze swiatla, przez co niepotrzebnie akcentuje sie "ELE" w napisie. Za luzno tam jest.
polon Napisano 30 Wrzesień 2008 Napisano 30 Wrzesień 2008 powinienes dac swiatło takie miedzy każdymi literami jak pomiędzy L i E , musisz widziec ze ten ciąg liter to dokładnie jedno słowo a nie jakby dwa litery jak litery, ale ta ikonka... pudło zamknij, niech to bedzie ten cube a nie open box, i te lemon'ki - bardziej to wygląda jak..niewiem, genitalia niż lemonki, zrob jeden ładny owoc - z listkiem - w nazwie nie ma liczby mnogiej, i to "ADV ..." nie verdaną, daj futura light nie masz pomyslu na cytrusa i szescian? zajrzyj sobie na logopond.com, tam te motywy są bardzo czesto wykorzystywane, ale pewnie i tak juz przeglądałeś :P
Rekomendowane odpowiedzi