Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 12
  • Wyświetleń 1,6k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Mało czytelne, limonki powinny byc wieksze. Typografia - może 4pt tracking?

Napisano

spore różnice w proporcjach liter. napis jest agresywny i ciężko mi utrzymać na nim wzrok. oczy biegają w te i we w te a u ć:(

Napisano

Przekombinowane troche. Przez roznice swiatel, jakies zabawy dziwne z malymi akcencikami, nieczytelnosc, to juz sie ilustracja zrobila a nie znak. Nawet jak juz wiem jak to sie czyta, to ciagle czytam "cub elemon". Ale jak u polki dot, to czytanie troche bolesne jest. Moze uspokoic napis i cytryny zrobic bardziej graficznie..

Napisano

Ja powiem tak, mi sie podoba ze wzgledow estetycznych. Z punktu widzenia czytelnosci i logotypu, to musze zgodzic sie z przedmowcami.

A tak btw. to Cubelemon czy Cubelime ? :)

knysha: yo mon, ke'passa? :D

Napisano

ja "Cebel emon":D Chyba za bardzo zapatrzyłeś się na prace publikowane w newwebpic e-zine;)

A limonki są zielone. (edit: właśnie, cytryny, czy limonki w końcu?)

Pozdrawiam;)

Napisano

mirach - nutin', watchin' the game, havin' Bud ;]

Cubelime - lime = limonka

Napisano

jeśli o mnie chodzi, to pierwsza myśl jaka się pojawia, to 'gdzieś już to widziałem'.

Poprosze teraz wersję b&w;)

Napisano

Jak na moje oko miedzy literami "L E M" sa za duze swiatla, przez co niepotrzebnie akcentuje sie "ELE" w napisie. Za luzno tam jest.

Napisano

powinienes dac swiatło takie miedzy każdymi literami jak pomiędzy L i E , musisz widziec ze ten ciąg liter to dokładnie jedno słowo a nie jakby dwa

litery jak litery, ale ta ikonka... pudło zamknij, niech to bedzie ten cube a nie open box, i te lemon'ki - bardziej to wygląda jak..niewiem, genitalia niż lemonki, zrob jeden ładny owoc - z listkiem - w nazwie nie ma liczby mnogiej, i to "ADV ..." nie verdaną, daj futura light

nie masz pomyslu na cytrusa i szescian? zajrzyj sobie na logopond.com, tam te motywy są bardzo czesto wykorzystywane, ale pewnie i tak juz przeglądałeś :P