adek Napisano 4 Październik 2008 Share Napisano 4 Październik 2008 Na łamach serwisu VRay.info zamieszczona została prezentacja ze spotkania grupy użytkowników V-Ray'a (V-Ray User Group). Jeśli zainteresowani jesteście nowinkami jakie mają zostać wprowadzone w nowych wersjach tego renderera to zachęcam do jej obejrzenia. Pełna treść wiadomości znajduje się na stronie głównej serwisu pod adresem: http://www.max3d.pl/news.php?id=353 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KeNet1 Napisano 4 Październik 2008 Share Napisano 4 Październik 2008 No i fajowo, milo by bylo jak by dodali jakies presetki z gotowymi ustawianiami, zeby za kazdym razem nie ustawiac tych samych opcji, tylko kilka rzeczy dokrecic tu i tam w zaleznosci od potrzeb, hej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mr_SAN Napisano 5 Październik 2008 Share Napisano 5 Październik 2008 Ach ten active shade... ja chce już tą wersje, szczegolnie, ze nie grzesze predkoscia procka i znacznie by mi to przyspieszylo prace. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arturprx2 Napisano 5 Październik 2008 Share Napisano 5 Październik 2008 KeNet1 ... przecierz mozesz zapisywac presety do bólu. ile tylko zechcesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arturprx2 Napisano 5 Październik 2008 Share Napisano 5 Październik 2008 KeNet1 ... przecierz mozesz zapisywac presety do bólu. ile tylko zechcesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KeNet1 Napisano 6 Październik 2008 Share Napisano 6 Październik 2008 Wiem wiem arturprx2, ale milo by bylo jak by dali jakies wyjsciowe ustawienia, jesli przychodzi sie do firmy czy do kogos to nie chcesz grzebac i ustawiac tyko: F10/preset/Render jak cos nie pasi to zmieniamy i wszystko gra. Do takiego szybkiego podgladu na dobrej machinie jak najbardziej :D pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi