kellyq Napisano 5 Październik 2008 Share Napisano 5 Październik 2008 (edytowane) drugi wip a i tak pewnie wcześniej go ukończę oceniajcie Edytowane 26 Październik 2008 przez kellyq Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BlackRider Napisano 5 Październik 2008 Share Napisano 5 Październik 2008 Jak narazie rewelka... zapodaj siateczke wtedy można będzie powiedziec więcej.... pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kellyq Napisano 10 Październik 2008 Autor Share Napisano 10 Październik 2008 updajcik: felgi zapożyczone od ZN 75 reszta chyba spoko, tak mi się przynajmniej wydaje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kr3tz Napisano 10 Październik 2008 Share Napisano 10 Październik 2008 Zbyt miękkie krawędzie, przede wszystkim. Puść connecta przez środek wszystkich chamferów, powinno być lepiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrześDuro Napisano 10 Październik 2008 Share Napisano 10 Październik 2008 Jesli chodzi o wybór samochodu to na plus, szkoda ze nie nowa koncepcyjna wersja ale zawsze;P Koła zdecydowanie za duze. Okolice przednich swiatel do poprawy tylne listwy krzywe. To tak na 1rzut oka. Powodzenia;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kellyq Napisano 17 Październik 2008 Autor Share Napisano 17 Październik 2008 update: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sand Napisano 17 Październik 2008 Share Napisano 17 Październik 2008 wygląda naprawdę fajnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrześDuro Napisano 17 Październik 2008 Share Napisano 17 Październik 2008 czemu na renderze tylne kolo sie tak wykrzywilo na zewnatrz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Notre Napisano 18 Październik 2008 Share Napisano 18 Październik 2008 użyj standardowej perpektywy, zeby mozna było wychwycić bryłę bo teraz nie jestem pewien co do jej zgodnosci z oryginałem... a znam Miure dość dobrze :) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kellyq Napisano 19 Październik 2008 Autor Share Napisano 19 Październik 2008 wiem przesadziłem z shiftem kamery, dzięki za koment materiał maski, mało sampli ale myślę, że da się coś zobaczyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheCapo Napisano 20 Październik 2008 Share Napisano 20 Październik 2008 Auto mi się bardzo podoba. Render środeczka też by się przydał oczywiście z materiałem:) Ten render troche dużo szumu ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Notre Napisano 20 Październik 2008 Share Napisano 20 Październik 2008 co do "łopatek" przy światłach to odsyłam do tej refki :> http://www.isarapix.org/pix3/1224507572.jpg i tak przy okazji tych "łopatek" to jeszcze http://www.isarapix.org/pix20/1224507734.jpg http://www.isarapix.org/pix22/1224507758.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stachu Napisano 20 Październik 2008 Share Napisano 20 Październik 2008 model ładny, render niestety troche porażka. lepiej zeby studio było albo ciemne albo jasne bo takie szare jest dosyć mdłe, no i ten szum wypala oczy, dodaj wiecej tych subdivs szy sampli zeby dało sie to ogladać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kellyq Napisano 26 Październik 2008 Autor Share Napisano 26 Październik 2008 render testowy, jeszcze nie wszystko zmaterializowane ale jest już blisko, wnętrz będzie taka jasna skóra , a "lopatki" przy światłach poprawię (w zasadzie tam jednej blachy brak) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 26 Październik 2008 Share Napisano 26 Październik 2008 Zapowiada się super autko! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NV Napisano 27 Październik 2008 Share Napisano 27 Październik 2008 Na wizkach się znasz ale na autkach ... ;) No model nie najgorszy ale nad jego prezentacją to stanowczo popracuj :) A jak chcesz się dowiedzieć jakie błędy w modelu to pogadaj z Reflect'em :] on napewno tego znajdzie spooro :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JW_2305 Napisano 27 Październik 2008 Share Napisano 27 Październik 2008 Musze sie przyczepic do kilku spraw: tylna krawedz drzwi za slabo zchamferowana, wlot na listwie zbyt okragly, nadkola maja troche dziwny ksztalt, chyba tez chamfera brakuje tutaj, dolne swiatla powinny byc kanciaste wewnatrz, material oponek troche swieci mocno, no i ogolnie renderek troche kuleje (ale tu sam sie ucze, wiec nie sluchaj;p). Juz wiecej sie nie czepiam;p Za to podobaja mi sie swiatla, to jakas mapka? Na tej focie mi sie podoba, moze nawet widziales: http://www.fast-autos.net/vehicles/Lamborghini/1971/Miura_P400_SV/26357 Czekam na podobny render;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kellyq Napisano 2 Listopad 2008 Autor Share Napisano 2 Listopad 2008 koniec , dalej nie dam rady Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi